DNEVNIK JEDNOG GASTARBAJTERA: Voli fudbal, plivanje, 200 na sat i DJ Krmka (FOTO)

0
115

Svako od nas poznaje barem jednog gastarbajtera. Da li je Srbiju napustio pre deset godina ili je rođen u inostranstvu, svejedno je – nekako deluje da su veoma slični jedan drugom.

Ovaj mladić rođen je u Tulinu u Austriji (oko 40 kilometara južno od Beča) pre 28 godina, a jedan njegov drugar na Instagram je postavio fotku gde se vidi kako je popunjavao leksikon pre tri i po godine.

Pročitajte ovo:  SVI SU LJUBOMORNI NA ĐANIJA ZBOG OVE SLIKE: Ko je srpska KIM KARDAŠIJAN u njegovom zagrljaju (FOTO)

Saznali smo dosta toga od njemu, pa tako, između ostalog, ima braon kosu, voli da pliva i da igra fudbal, a omiljeni sport mu je odbojka. Priznajemo da su nas malo nasmejali odgovori koji su usledili.

Na pitanje koji mu je omiljeni izvođač odgovorio je – DJ Krmak. Saznali smo i da mu je omiljena knjiga Plejboj, a pesma koja je po njemu iznad ostalih je „200 na sat”.

Pročitajte ovo:  Voditeljka Bojana Nikolić Janković udala se za Ognjena Jankovića, nestala sa TV, a ovako izlgleda danas (FOTO)

Kada je u pitanju sedma umetnost, omiljeni film mu je „Sekula se ženi”, a sa odgovorom za najbolju seriju ne zaostaje za velikim delom Srbije – „Selo gori, a baba se češlja”.

Ne znamo da li je dotični iz Srbije ili neke okolne zemlje, ali Srbija u njemu diše punim plućima.

(Piplmetar.rs)

Tvoje mišljenje nam je važno. Napiši komentar

Budi prvi koji će komentarisati

Obavestite me mejlom kad
wpDiscuz