in

Vrh

Ako imate bilo koji od ovih 8 simptoma, organizam vam poručuje da je pun otrova

Ukoliko se toksini talože u našem telu, digestivni sistem ne može funkcionisati pravilno. Pokušajte da sledite naša uputstva kako biste iz organizma izbacili sav krš koji mu nije potreban

Toksini su odgovorni za nepravilno funkcionisanje našeg tela.

Neki toksini izazivaju stres, dok drugi mogu uticati i na nastajanje ozbiljnih bolesti.

Saznajte kako da prepoznate da imate probleme sa toksinima i kako da neke od njih rešite.

Digestivni problemi

Ukoliko se toksini talože u našem telu, digestivni sistem ne može funkcionisati pravilno. Digestivni trakt je manje efikasan, što rezultira time da ne dolazi do redovnog „oslobađanja otpada“. Važno je napomenuti da problemi sa varenjem imaju sistematsko dejstvo, što dovodi do zamora i oštećenja imunog sistema.

Problemi sa kožom

Akne, crvenilo i upala kože su spoljni pokazatelji povećane količine toksina u našem telu. Ovo se posebno odnosi na akne, dermatološko stanje koje često ukazuje na povećanu količinu toksina u telu. Drugi indikatori koji se mogu javiti na koži su: otečene oči, psorijaza i ekcemi.

Loš zadah

ID:58787219

Pranje zuba i čišćenje zuba koncem su veoma važni ukoliko želite da imate svež dah, ali je sprečavanje nastajanja toksina takođe važno. Problemi sa varenjem mogu biti uzrok lošeg daha, kao i nepravilno funkcionisanje jetre, tačnije, nemogućnost jetre da se oslodi toksina iz tela.

Neočekivano gojenje

U slučaju velikog prisustva toksina, možete se naglo ugojiti. Ukoliko se zdravo hranite i redovno vežbate, a i dalje dobijate na težini, hormonalni disbalans može biti uzrok tome. Pravilno funkcionisanje hormona negativno utiče na nagomilavanje toksina, što znači da ukoliko nešto nije u redu sa hormonima, može se pojaviti problem i sa toksinima.

Konstantni umor

Ukoliko pravilno spavate, a i dalje se osećate premoreno, toksini su potencijalni izvor problema. Ukoliko jednu noć niste spavali kako treba ili ste možda pili, normalno je da sutradan osećate umor jer se naše telo bori sa toksinima. Problem je ukoliko stalno osećate umor.

Glavobolje

Preopterećenje toksinima može dovesti do jakih i bolnih glavobolja. U stvari, do glavobolja može doći i usled konzumiranja određene konzervirane hrane koja takođe sadrži toksine.

Nesanica

Da, toksini takođe mogu negativno uticati i na vaše spavanje. Ukoliko nivo stresa u vašem telu tokom noći nije sveden na minimum, nećete moći da spavate kako treba, a poznato je da toksini i te kako utiču na porast nivoa stresa.

Bol

Ponekada se možete osećati iscrpljeno i takođe osetiti bol u raznim delovima tela. Takav, neobjašnjiv bol, sigurno ima veze sa povećanim nivoom toksina u vašem telu.

Izbacite otrove iz organizma. Na sledećoj stranici.

Loading...