in

ANA FRANIĆ Zbog ljubavi se odselila u Split i totalno promenila imidž

Potom je usledilo romantično venčanje na plaži gde je prisustvovalo svega dvadesetak prijatelja

Sećate se simpatične glumice Ane Franić, koja je igrala u seriji Mještoviti brak? Zbog ljubavi se preselila u Split, a danas je ne biste prepoznali.

Prijatelji, porodica i kolege ostale su u šoku kada im je, posle nekoliko meseci veze sa roniocem Markom Ižakovićem, odlučila da napusti rodni Beograd i odseli se u Split.

Potom je usledilo romantično venčanje na plaži gde je prisustvovalo svega dvadesetak prijatelja. Godinu dana kasnije dobili su sina Andriju, a danas kao tridesetpetogodišnjakinja i dalje je u glumi- igra u Splitskom požorištu.

– Kada sam rešila da napustim sve i preseljenjem u Split okrenem novu stranicu, zaprepastila sam većinu prijatelja i kolega. Govorili su mi da je to velika hrabrost, a možda i ludost, ali osećala sam da činim najbolju stvar za sebe. Povela sam se tim da ne gubim ništa. Prijatelji i porodica će uvek biti tu, ma kolika nas daljina delila. Nisam bila stalno zaposlena i ne znam da li bih sebi oprostila da nisam pokušala – rekla je pre dve godine u jednom intervjuu, prenosi Blic.

Pogledajte još slika na sledećoj.

Loading...