in

Tužno

ANA MIHAJLOVSKI GRUBIN I MIRKO GRUBIN SE RAZVODE, porodica šokirana, prijatelji tužni (FOTO)

Printskrin: Youtube/Kudavečeras

Popularna TV voditeljka Ana Mihajlovski, koja se nedavno u velikom stilu vratila na male ekrane, nakon sedam godina braka rešila je da se razvede od supruga Mirka Grubina.

Kako Blic saznaje voditeljka je nedavno podnela papire za razvod braka, a izvor blizak Ani otkriva da je ova vest šokirala sve njihove prijatelje i porodicu.

Da je ova informacija sada i više nego očigledna, tvrdi izvor koji se našao na licu mesta u jednom beogradskom kafiću gde je Mihajlovska sedela u društvu advokata i plakala.

Foto: Instagram/@anamihajlovski
Foto: Instagram/@anamihajlovski

– Kada je stigla u kafić svi su je prepoznali, i odmah je skrenula pažnju na sebe. Ubrzo se smestila za jedan sto gde joj se pridružio advokat. Čula sam njihov razgovor koji nimalo nije bio prijatan. Ana je pričala kako se plaši šta će se desiti sa starateljstvom nad decom, a onda i ispričala kako je morala da se razvede od supruga – otkriva za „Blic“ izvor koji se našao na licu mesta.

[irp posts=“1662″ name=“ANA MIHAJLOVSKI GRUBIN: Pogledajte njeno lice PRE I POSLE šminkanja (FOTO)“]

Izvor je objasnio da je lepa voditeljka bila izuzetno tužna.

– Nakon što su razmenile još nekoliko rečenica, Ana se rasplakala i nije uspela da sakrije suze od prisutnih gostiju u kafiću. Videlo se da joj je teško, i da se ozbiljno brine za budućnost svoje dece. Nakon manje od sat vremena, njih dvoje su platili račun, i napustili lokal – otkriva izvor.

Kliknite na sledeću stranicu da pogledate njihovu zajedničku fotografiju:

Loading...