in

haha Tužno

Biljana Obradović ima 37 godina, već 20 godina je na TV, voli fudbal i izgleda nikad bolje

Za one koji nisu znali, ona je sa svojom dugogodišnjom koleginicom Radom Radenović i nakon 20 godina u fenomenalnim prijateljskim odnosima

Biljana za vas Biljana Obradović
youtube

Voditeljku Biljanu Obradović godinama smo gledali na malim ekranima, a proslavila se emisijom „City“ na TV Pinku, gde je intervjuisala strane zvezde, među kojima su mnogi svetski poznati glumci i reditelji.

Za one koji nisu znali, ona je sa svojom dugogodišnjom koleginicom Radom Radenović i nakon 20 godina u fenomenalnim prijateljskim odnosima:

rada i biljana
Instagram printskrin

Trenutno vodi emisiju „Biljana za vas“ a pored toga je i portparolka „Partizana“:

biljana portapol partizana
Facebook foto

Fudbaleri Partizana tepaju joj „Biki“, a sa njima ima izgrađen profesionalan odnos.

Nakon što je intervjuisala najlepše muškarce sveta, izgradila se kao ličnost, i kako sama kaže, nema potrebu da im se dokazuje kao žena. Oni nju znaju kako je malo ko poznaje, a tako i ona njih, jer su u zajedno u situacijama i kada se smeju i kada plaču.

Trenutno nije u ljubavnoj vezi, ali kaže da ne bi imala ništa protiv da se uda za nekog od fudbalera Partizana. I sama priznaje da su to momci koji su zdravi i u formi, vredni, a po njoj najbolje veze nastaju iz spontanog druženja.

Ostaje nam samo da vidimo da li će njen novi izabranik biti neki od fudbalera.

A da li je i Biljana rekla HVALA PLASTIČARU?

Ona kaže da nije. Po njenim rečima, ona rano leže, upražnjava jogu, zdravo se hrani i krivo joj je što na slikama ne izgleda kao u prirodi. Biljana kaže da ima sreće što ima takvo lice koje obnavlja ćelije koje se nalaze u samoj koži, nema botokse. Jedino što primenjuje to je PRP tretman sa krvnom plazmom.

Kako vama izgleda? Biljana ima 37 godina.

Izgleda da ostaje da joj verujemo na reč… prosudite sami i pišite nam u komentarima.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...