Bitcoin novčanica nastavlja da skuplja dobre poene u svim ključnim zonama na 19.000 dolara sa ciljem da spreči elegantno povlačenje ispod godišnjih najmanjih vrednosti. Vrednost stalno ponovo testira opsege zaoštravanja od 18.500 dolara nakon odbijanja od fundamentalne medveđe linije trenda, dok su 50-dnevni i 100-dnevni MA rasporedi takođe odbijeni.

Ako se imovina oporavi od moderne zone, onda bi se gore pomenuti ključni rasponi možda možda samo brzo razvili u centralne opsege otpora ispod 24.000 dolara. Kao posledica ove činjenice, ako je BTC beleška potrebna da se uništi iznad svih centralnih opsega, sa namerom da preokrene kontinuirani medveđi obrazac. Suprotno tome, ako vrednost ne uspe da se spase iznad 18.000 dolara i pokvari se, onda bi učesnici na tržištu možda mogli samo da gledaju u široku pauzu do 15.000 dolara.

Izvor: Tvitter

U U međuvremenu, BTC novčanica se interno trguje sa užasnim uskim razlikama i dostigla je odlučujuću polovinu u kojoj sredstvo možda može samo da ga proizvede ili uništi. Vrednost se kreće oko 18.500 dolara i čini se da je spremna da izdrži nabavku van ove razlike. Uz proboj, vrednost bi možda samo testirala sledeći cilj na oko 19.500 dolara u narednoj nedelji. Alternativno, da bi se podigla iznad ovih rasporeda, BTC novčanica želi da spase iznad 18,500 dolara tokom vikenda.

Sa druge strane, poslednja polovina tržišta imovine možda je možda samo prihvata kao što je počelo, jer investitori u dugom vremenskom periodu mogu samo brzo biti primoran na preraspodelu. SOPR-ov 30-dnevni eksponencijalni duh koji ima bitkoin u dugom vremenskom periodu implicira da se vlasnici kapituliraju tokom dužeg perioda, izražavajući raniji obrazac.

Izvor: Criptokuant

Kao posledica ove činjenice, nakon kritičke konsolidacije, vrednost možda samo teži paraboličnom kao što je nastalo u ranijim vremenima. Alternativno, milje će jednostavno potpuno iskoreniti različite mesečne nestabilnosti koje će samo biti praćene parom protresanja. Na kraju, očekuje se da će Bitcoin(BTC) novčanica porasti iznad obrasca medveda u narednih nekoliko meseci, ali slabosti zaključak za 2022. biće izuzetno predvidljiv.

Nekada je ovo pisanje bilo od pomoći?Photo of Qadir AK

Photo of Qadir AK
  • Kadir AK
  • Kadir Ak je osnivač Coinpedia. On ima više od decenije pisanja o veštinama i zaštiti blokčejn i prostor kriptovaluta od 2010. Takođe je intervjuisao odlične stručne za unutrašnje prostore kriptovaluta.

  • Veb efekat

  • Fejsbuk
  • Tvitter

  • LinkedIn

  • Opši rnije