Oznaka bitkoina je stabilna posle složene nedelje, kupovina i prodaja po ceni od 19.000 dolara. Spolne komponente kao što je odluka južnokorejskih vlasti da zabrane kupovinu i prodaju kriptovaluta dovela do toga da se tržište zaustavi na otprilike 18.000 praktično sfera dolara, što je donelo dolari do odbijanja političkih stranaka(05.000 dolara)anasuprot 0 odbijanja19. verovanje da je bitkoin oznaka već dostigao svoju minimalnu vrednost, što sugeriše da ovo može najjednostavnije da ostane oddavde. Međutim, čini se da su investitori podeljeni u ovoj areni, jer je promena fokusirana na druge investicije u sposobnosti usred rastućih troškova za razonodu u razgovorima o samopouzdanju da se izbore sa inflacijom bila naOjka

rolerkosteru ovih 365 dana i ne otkrivanje obožavanje koje će se uskoro usporavati. Nakon što je pre nedelju dana dostigla najviši nivo od 19.783 dolara u istoriji, vrednost je naglo pala na 16.200 dolara u ono što je neko rangiranje poznato kao korekcija. i nalazi se na kupovini i prodaje otisaka po ceni od 19.110,10 dolara. Analitičari su podeljeni oko toga gde će vrednost kasnije ostati, ali se veća slaže da je najjednostavnija tema vremena pre nego što bitkoin dostigao 20.000 dolara.

Federalne rezerve SAD dovode do zapadne rezerve SAD. trajnog tržišta unutar cripto alternate

Akcije u sektoru rudarenja bitkoina bile su zatvorene u gustoj magli neko vreme, zadovoljavajući kripto alternative izdržati tržište. Ova sedmica je nekada bila izuzetno složena za većinu dionicu na međunarodnom tržištu, s tim da su Savezne rezerve SAD povećale nabavku za razonodu za 0,75 posto Da bi se izborila sa naglo rastućom dionicom na međunarodnom tržištu, zbog čega su Savezne rezerve SAD povećale nadoknade za visoku visinu od 0,75 posto Da bi se izborila sa naglo rastućom dionicom na međunarodnom tržištu (Banking Engleskom izvanom Engleskom) je pokrenula manje produžetak stope od 0,5% .

Prema The Block-u, do prestanka tržišta u petak, Marathon Digital Holdings, Iris Energi i Cipher Mining su ostvarili najveće udare. Na svakom mestu na tabli, akcije rudarenja bitkoina su zabeležile gubitke, a troškovi BTC-a su se smanjili ispod 19.000 dolara.

Ako bi procenila bitkoina mogla je jednostavno da se postigne dovoljno, da ona ne rangira obustavi restauracija zbog investitora koji ovih 365 dana smanjuju investicione budžete na rizičnija tržišta zbog nagle inflacije i stroge monetarne politike.

Nekada je ovo pisanje bilo dragocjeno?

Opširnije