TOčekuje se da će kripto stan biti u teškoj situaciji jer se na vrhu kriptovalute Bitcoin trenutno kreće iznad i ispod 19.000 dolara. Nestabilan ambijent će više nego moguće proizaći iz jačanja USD, jer DKSI indeks raste visoko i označava potpuno novi maksimum od 20-dva meseci. U ovom trenutku, indeks je skočio iznad 113 dolara, čineći potpuno novi godišnji ATH.

U slučajevima kada DKSI indeks obeležava nove vrhove, kripto kondominijum je negativno utiče. Sa svetlije strane, indeks je bliže kritičnom gubitku na 112 dolara ili niže, ali bi možda uskoro mogao da poraste iznad 114 dolara.

Snabdevanje: Tvitter

Kao per na gornjoj grafiku, veruje se da će DKSI indeks pasti jer je pao ranije nego u 2015-16. Ovde je DKSI prošao parabolični oporavak od talasa 1 do tri nakon odbijanja od talasa 2. Dalje, reli je pao i pogodio 4 i kasnije se vratio na talas 5. Očekuje se da se dogodio pad u modernom stilu i može da počne da se pada identičan. do 112 dolara i kasnije naviše odbacuju prethodnih 114 dolara.

Stoga, manji Skok se takođe očekuje sa Bitcoin-om i celim kripto kondominijumom. Ali pošto indeks raste, kripto tržište bi se možda mogla raspasti. U ovom trenutku, BTC oznaka ponovo gubi

ponovo u pravcu postavljanja pitanja u zoni između 18.277 i 18.928 dolara . Ako imovina nije uspela da se vrati iz ovih opsega, cena bi mogla da traži veliki medveđi stil u danima dolaske.

Neka je ovo pisanje bilo od pomoći?

Photo of Sahana Vibhute

    Sahana Vibhute

Strastveni autor kriptovaluta i blokčejna sa licencom da pokriva svaki događaj u okviru kripto kondominijuma. Istraživanje sitnih događaja i donošenje novih uvida leži u pravcu najvišeg nivoa radoznalosti mog zadataka.

Fb

  • Tvitter