Preduzetnik miljarder Sign Cuban voli tehnologiju Z.

Kuban kaže da veruje da će generacija Z, oni rođeni otprilike između 1995. i 2010. godine, manjim zalaganjem „njihovih junaka” fokusu o psihičkom zdravlju i estetskoj postojanosti rada.

Pogledajte i: Trampova zabrana Fejsbuka bi mogla i pošteno predati već u januaru 2023. godine, kaže Meta vlada

„Gen Z posebno, manje-tako milenijalci, međugeneracija Z posebno, smatram da će se smanjiti jer je vrhunska stručnost jer biraju ukupne supstancije do kraja izbora, što je priznanje za izbor na kraju“ Re:Thinking vith Adam Grant”

. „I smatram da je to napaljeno i veoma je analogno onome nakon što sam počeo, a stručnost je bila tačna ili je bio tačan. Morali ste da ispunite očekivanja digitalnih generacija, čak i pod pretpostavkom da smo… njihovi od nas bili su tehnološki dinosaurusi, tačno ste znali kuda su se stvari odvijale.”

Kuban, 64, nastavio aplaudira članovima grupe. Generacija Z za davanje prioriteta „ravnoteži psihološkog zdravlja“ i pominjanje da će „organizacije treba da se pozabave tim dodatnim i dodatnim i dodatnim kako ćemo napredovati. Sada više nije tačno u skladu sa metodologijom prema kojoj tretirate svoje radnike, ali ono što vaši klijenti zahtevaju jednako efikasno.”

Pogledajte i: Mič Mekonel je priznao da je ‘stupio sa’ Trampom i ‘možda bi možda mogao i pošteno da se više nikada više ne fokusira na njega’, držeći se sa jasnom e-knjigom.

U identičnoj epizodi podkasta, Kuban je imao nekoliko jedljivih fraza o malim bumerima, onima rođenim otprilike između 1946. i 1964. dole u ​​istoriju prošlost kao u suštini najrazočaravajuća ekspertiza ikada, od seksa, droge i rokenrola do onoga što posedujemo danas,” priznao je Kuban u cilju.

Zavirite i: Oduševljeni ste tihim odustajanjem? Više nisu sam. Anketa pokazuje da oni koji odustaju od polovine američkih radnika.

Milijarder vlasnik franšize Dalas Maveriksa u NBA ligi kasnije je u tvitu proširio svoju predstavu o bumeru male dece, stručnosti kojoj je deo.

Postoje informacije koje zagovaraju da stručnost mladih izuzetno ceni postojanje na poslu. A u anketi iz 2022. godine Commercial Cafe, 25% Gen Zers objašnjava da je razočarano njihovim savremenom postojanošću na poslu , u poretku sa 20% milenijalaca i 12% mališana.

Zavirite i: Kakva recesija? Asortiman milionera će se skoro udvostručiti u celoj oblasti do 2026. godine. raspolaže zaradom u SAD i poseduju realnu sigurnu stopu severno od 1 milion dolara, u vlasništvu sa informacijama iz Instituta za finansije kompanije i
Uvećaj novac.


Opširnije