Topline

Naš dvoje u Ilinoisu koji smo osvojili fantastičnih 1,337 miliona dolara Mega stotine i stotine džekpota u julu delićemo 780,5 miliona dolara na paušalnom novcu pre, oporezuje se drevnih novčića —2. vrhunski u Mega stotinama i stotinama drevne prošlosti i treći najviši džekpot nacije ikada.

Nas dvoje u Ilinoisu su u sredini osvojili drevni džekpot od 1,337 miliona dolara Mega stotine i stotine.

Getti Photographi

Ključne činjenice

Druga dvojica ljudi koji su osvojili džekpot na jednom izabranom da živi bez imena, zvaničnici lutrije Ilinoisa obaveštavali su Asošijted pres

, čak i pod pretpostavkom

Osvojili su Mega stotine i stotine 29. jula, nakon što je džekpot porastao za 29 uzastopnih izvlačenja tokom tri meseca bez kombinacije od šest količine koje su želele da zgrabe.

Dobitnici lutrije uživaju u

U ovom slučaju, pobednici imaju prostor da dobiju

Spidvej koji je prodao određenog igrača će dobiti bonus od 500.000 dolara, VREG pr objavljeno.

Puna količina

1,586 milijardi dolara. Tako smo nas troje u Kaliforniji, Floridi i Tenesiji osvojili u januaru 2016. Poverball džekpot—vrhovni ikada zabeležen. Sigurno najveći drugi džep veći od 1,337 miliona dolara dobijenih u sredu došao je u oktobru 2018. godine, kada je jedan pobednik u Južnoj Karolini dobio 1 džekpotai sto dolara(sto stotina dolara. za Za

Mega stotine i stotine procene sledeći džekpot će iznositi 301 milion dolara, uz mogućnost novca od 160,3 miliona dolara. Sledeće izvlačenje je navedeno za petak u 23 sata.

Dodatno čitanje

Evo kako će biti glavni pobednik od milion dolara Mega stotine i stotine u stvari odlučuju da se vrati kući nakon oporezivanja ( Forbes )

Neko je osvojio 1,28 miliona dolara mega stotine i Džekpot sa stotinama – evo kako će se nalagati odlučiti kući nakon oporezivanja (Forbes)

Illinois lutrija: 2 proglasiti mega džekpot od 1,337 miliona dolara (Asošijeted pres)