in

Bliznakinje Ana i Srna napunile 40 dana, a evo kako se Jovana snašla kao mama trojki

Jovana Joksimović porodila se pre mesec i po dana, a njen suprug Željko Joksimović nedavno je otkrio da voditeljka i on imaju mnogo obaveza oko bliznakinja Ane i Srne

Jovana i Željko JOksimović
Foto instagram/jovanamac

Od kada su u njihov dom stigle bliznakinje sve obaveze su se utrostručile. Pročitajte kako Željko Joksimović opisuje prvi mesec sa ćerkama, i kako se snašao Kosta u ulozi starijeg brata.

Jovana Joksimović porodila se pre mesec i po dana, a njen suprug Željko Joksimović nedavno je otkrio da voditeljka i on imaju mnogo obaveza oko bliznakinja Ane i Srne, ali i da je duplo uživaju…

foto. printskrin jovana joksimović instagram

– Očekuje me u svakom trenutku njihovo odrastanje, a razlika je što sve radimo dva puta. Dakle, duplo menjanje pelena, duplo kupanje, duplo presvlačenje, duplo uspavljivanje, dupli grčevi… Ali što je najvažnije i duplo uživanje, dupli osmesi, dupla igra. I neograničena ljubav“, priča Željko i otkriva da se Kosta odlično snalazi u ulozi velikog brata.

„Pravi je veliki brat. Uveliko se postavio kao njihov zaštitnik, pazi ih, mazi, pomaže u svemu što je potrebno. Naravno, i on je još prilično mali i potrebna mu je pažnja, tako da se trudimo da se ni po čemu ne oseti zapostavljenim“, iskren je bio Željko.

Pročitajte i: Kako izgleda svekrva Jovane Joksimović

(Piplmetar.rs/Ženskikutak)

Loading...