in

haha Tužno Awww

Dan kada mi je Džulija Roberts pozvonila na vrata… greškom

Džulija Roberts u Beogradu boravi trenutno sa suprugom i troje dece

Zvono na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju – Džuliju Roberts!

Ovim rečima susret sa slavnom holivudskom glumicom Džulijom Roberts (49), u četvrtak u jednoj zgradi na Dorćolu, opisuje urednica časopisa „Cica“ Aleksandra Marković.Džulija već pet dana boravi u srpskoj prestonici sa decom – dvanaestogodišnjim blizancima Hejzel i Finejom Volterom, drugim sinom Henrijem Danijelom (10) i suprugom scenaristom, kamermanom i direktorom fotografije Danijelom Moderom (48).

On u glavnom gradu Srbije, kao direktor fotografije, uskoro počinje snimanje filma „Ibica“. Mada su zvanično odseli u jednom hotelu na Studentskom trgu, porodica Roberts – Moder je iznajmila i stan na Dorćolu.

Upravo su tu, greškom, pozvonili na vrata naše sagovornice.

[quads id=2]

– Bila sam šokirana kada sam je ugledala – kazuje nam Aleksandra. – Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmeh i ljubazno se izvinila što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svetlo.

Pored nje su bili muškarac i troje dece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja pravo na „Gugl“. Sanjam li? Ne. Vidim slike njenog muža i dece i shvatim da mi je Džulija Roberts sa porodicom bila na vratima.

[quads id=2]

Da je lepa znamo svi, ali Aleksandra tvrdi da ta lepota iz nje zrači. Kaže da je bila vrlo doterana, ali decentna, u bež nijansama, imala je naočare za vid tamnog rama, našminkana i isfenirane puštene kose.

Nešto nije dalo mira našoj sagovornici, pa je još jednom otišla da se uveri u ono što je videla:

– Otrčim na sprat i mislim se šta da radim, kako da pozvonim, pa se setim da crevo od klime iz njihovog stana kaplje tačno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Džulija, a iza nje troje dece, vire.

[quads id=2]

Pravim se da pojma nemam ko su oni i kažem za crevo, ona mi odgovori da neće ni uključivati klimu, u četvrtak i nije bilo mnogo vruće, nasmeši se i rastanemo se.

(Dnevne.rs /Izvor: J. POPOVIĆ, novosti.rs)

Loading...