in

Dečko je bio programer, dao je otkaz i postao žigolo

Počeo sam da naplaćujem seks zbog novca, jednostavno rečeno

Pexels

Džon O iz Sidneja kao mali nije sanjao da će se baviti prostitucijom. On je radio ono za što se školovao, bio je uspešan informatičar. 90-ih godina je vodio svoju firmu koja je propala tokom globalne recesije. Odjednom, našao se bez izvora prihoda i bez ideje o tome kako da se prehrani.

„Počeo sam da naplaćujem seks zbog novca, jednostavno rečeno“, kaže Džon čije usluge koštaju 200 evra za sat vremena, a ako poželite noć s njim, za to ćete morati da izdvojite čak hiljadu evra.

„Recesija me jako pogodila, a ovo je bio način da popunim svoje finansijske rupe. Vremenom mi je toliko dobro krenulo da sam sasvim prestao da se bavim programerstvom. Uživam u tome više nego u bilo kom poslu koji sam dosad radio. Nikad nisam ni radio od 8 do 16 h i uvek sam mrzeo takva zanimanja, pa mi zato odgovara odlično“, priča Džon.

Džon ima partnerku koja nema problema s tim što on radi, a on kaže da nikad nije planirao da se bavi samo prostitucijom, već se to dogodilo spontano. Džonovi prvi klijenti su bili ljudi koji su pronašli njegov oglas na internetu, a kaže da su bili nervozniji nego on. Tražili su nekog za trojku, nekog koga ne poznaju i prema kome neće razviti osećanja ili će im pokvariti vezu.

Nastavak na sledećoj.

Loading...