in

ĐANKARLO IZ VELIKOG BRATA Imao je problem sa drogom i zatvorom, a danas radi u kafiću i nikad ga ne biste prepoznali

I iako mu je “Veliki brat” doneo popularnost, on je tu slavu iskoristio da napravi jednu izložbu u Beogradu, a onda je nestao bez traga i glasa.

Đankarlo Kanduti bio je jedan od najintrigantnijih učesnika prvog „Velikog brata“. Život ovog slikara je, dok je boravio u kući na Košutnajaku, za sve bio misterija, sve dok nije rešio da otkrije sve pikanterije – probleme sa policijom, bivšom ženom, ali i one egzistencijalne koji su ga dotukli i naterali da uđe u rijaliti.

„Sa 24 godine (daleke 1989. godine) upoznao sam sada već bivšu ženu sa kojom sam u braku bio deset godina. Ona je na moj predlog otišla u Ameriku, ali ja nisam mogao s njom. Tada sam napravio jedno, da ne kažem s…. vezano za lakše opijate i izgubio sam veliku sumu novca i onemogućio sebi da odem u SAD sa ženom, jer je vizni sistem tada bio još teži. Dve godine je trajala bračna komunikacija, preko telefona, ali kako se kaže: daleko od očiju, daleko od srca, ja sam kao pravi džentlmen, na njen zahtev, prihvatio da se rastanemo. Tada mi se život preokrenuo 100 odsto. Ostavio sam stan u kome smo živeli i bukvalno ostao bez svega. Počeo sam da se bavim poslovima vezanim za ugostiteljstvo“, ispričao je Đankarlo Kanduti pre deset godina.

I iako mu je „Veliki brat“ doneo popularnost, on je tu slavu iskoristio da napravi jednu izložbu u Beogradu, a onda je nestao bez traga i glasa.

đankarlo kanduti danas
Foto Dragan Kadić via Kurir.rs

 

 

Oni koji prolaze Dorćolom, često ga sreću ispred jednog kafića u kojem i danas radi, te je nastavio da živi svoj život kao i pre dok je bio anoniman.

Stil oblačenja i frizuru nije menjao te možemo da zaključimo da je u njegovom životu istinski sve ostalo isto.

(Piplmetar.rs/Kurir.rs)

Loading...