in

DUŠICU NISTE VIDELI DO SADA Ovako izgleda rođena sestra Dragane Mirković

Intervju sa Draganinom sestrom videćete u nedelju u emisiji Premijera vikend specijal, a sa Dušicom je razgovarao novinar Nemanja Vujičić

Dragana Mirković decenijama unazad ističe da nikada nije želela da eksponira članove svoje porodice jer to smatra bespotrebnim, pa je jedini koji je pored nje poznat u javnosti jeste njen muž Toni Bijelić.

Dušica sa porodicom živi u Srbiji, a sa Draganom je uvek bila bliska i važi za njenu najveću podršku.

Evo kako Dušica izgleda, a sličnost sa Draganom Mirković je evidentna:

Intervju sa Draganinom sestrom videćete u nedelju u emisiji Premijera vikend specijal, a sa Dušicom je razgovarao novinar Nemanja Vujičić. Inače, postoji jedna zanimljiva anegdota iz Draganinog života, koja se tiče samoh početak njene karijere. Naime, Dragana je sa 15 godina snimila kasetu sa nekoliko pesama, a istu je odnela kući jer joj je bilo zanimljivo da sluša sebe kako peva, ne očekujući ništa posebno od pevanja i karijere uopšte. Prošlo je dva meseca, i niko se nije javljao, a onda je jednog dana dok je sa sestrom Dušicom peglala veš, čula je sa radija poznate taktove. To je bila njena pesma "Imam dečka nemirnog". - Bio je to najveći šok u mom životu! Posle prvog šoka i neverice, zavrištala sam od sreće i prosto odletela da svima u kući kažem da sam čula svoju pesmu na radiju! - rekla je jednom prilikom Dragana.

Intervju sa Draganinom sestrom videćete u nedelju u emisiji Premijera vikend specijal, a sa Dušicom je razgovarao novinar Nemanja Vujičić.

Inače, postoji jedna zanimljiva anegdota iz Draganinog života, koja se tiče samoh početak njene karijere.

dragana mirković

Naime, Dragana je sa 15 godina snimila kasetu sa nekoliko pesama, a istu je odnela kući jer joj je bilo zanimljivo da sluša sebe kako peva, ne očekujući ništa posebno od pevanja i karijere uopšte. Prošlo je dva meseca, i niko se nije javljao, a onda je jednog dana dok je sa sestrom Dušicom peglala veš, čula je sa radija poznate taktove. To je bila njena pesma „Imam dečka nemirnog“.

– Bio je to najveći šok u mom životu! Posle prvog šoka i neverice, zavrištala sam od sreće i prosto odletela da svima u kući kažem da sam čula svoju pesmu na radiju! – rekla je jednom prilikom Dragana.

(Piplmetar.rs/Telegraf)

Loading...