in

haha Tužno Vrh Štaa? Awww

FRAJER ZA MEDALJU Ovo je muž voditeljke Beogradske hronike Slađane Tomašević

Kada joj neko kaže da je najlepša na Javnom servisu, ona govori da se preteruje

– Naš zajednički prijatelj, koji je bio glavni zagovornik Sašinog i mog susreta, sebe je već proglasio nevenčanim kumom. Stvarno nisam verovala da se nešto ozbiljno može očekivati i dogoditi iz “namenskih izlazaka” sa dečkom. Ali, pristala sam da se vidim sa Sašom. U početku sam bila puna nepoverenja, mislila sam kako ćemo se videti još nekoliko puta i to je to. Nikakve šanse nisam davala ozbiljnijem vezivanju, kamoli ovome što danas imamo nas dvoje. Polako, korak po korak, slučajni susret prerastao je u zajednički život.

– Mnogo sam se trošila oko ljubavi i nije mi išlo. Zato sam počela da verujem kako nemam sreće na tom planu. Ali, očigledno, kad prestaneš da razmišljaš, kad prestaneš nešto grčevito da tražiš i juriš, ono dođe samo i kad se najmanje nadaš.

Sa Sašom od prvog dana ima vezu punu razumevanja.

– Ako hoću da budem potpuno iskrena, Saša je stabilno, sređeno smireno stvorenje, koje ide iza mene i jednostavno, vodi računa da ne pravim gluposti u životu u svakom smislu, jer ja sam i dalje baš detinjasta. Milion puta sam mu rekla da će, ako se dogodi da imamo dete, on imati dvoje. Njega to ne plaši, jer bolje sagleda svaku situaciju nego ja koja, kad se nešto desi kažem videćemo i nekako ćemo, a on uvek i za sve ima zlatno rešenje.

Sigurna je da uopšte ne bi bilo dobro da su isti. Previše bi, kako kaže, leteli i bili nerealni.

– On je moja realnost, najzaslužniji što živimo kao sav normalan svet. Jedino ne voli da se eksponira. Rekao mi je da je u redu da ja pričam o njemu, i da je normalno da svi znaju da on postoji i da je to sasvim dovoljno.

Posle godinu i po dana zabavljanja počeli su zajednički život. Mnogi je pitaju kad će da se uda, a najčešće se “hvataju” za njenu izjavu da joj je Saša dečko.

– Da bih im olakšala svima, poručujem da slobodno mogu da ga zovu nevenčani suprug jer venčaćemo se čim nađemo vremena za to. Trenutno imamo druge prioritete. Ne kažem da taj papir nije bitan, spadam u red onih koji smatraju da on znači nešto, i to i Saša zna. Tako da planiramo venčanje, samo da pozavršavamo još neke, nama bitnije stvari.

Dok je ranije, kao tetka dve devojčice, razmišljala kako bi želela kćerku, sad više ne “postavlja uslove” tog tipa.

Loading...