in

haha Tužno Vrh Štaa? Awww

FRAJER ZA MEDALJU Ovo je muž voditeljke Beogradske hronike Slađane Tomašević

Kada joj neko kaže da je najlepša na Javnom servisu, ona govori da se preteruje

– Daj bože da se desi i da sve bude kako treba. Jesam ja kao tetka koja ima dve sestričine emotivnija u odnosu sa devojčicama, i tačno je da nemam mnogo iskustva sa dečacima, jer ih kod nas u porodici nema mnogo, i čini mi se da ne znam kako bih se igrala sa njima, ali valjda se to nauči. Iz ovog ugla ne verujem ni da ću biti stroga mama, ali ne znam dok ne probam.

Osim što joj “ne dozvoljava da previše poleti” Saša je svakog dana zasmejava i iznenađuje rečima i delima, piše Gloria.rs.

– Radi i neke stvari za koje sam bila ubeđena, pošto je on jedinac, da neće znati da uradi. I mnogo je lepo kad te neko tako iznenadi. Shvatiš da se trudi, da mu je stalo. Na primer, pre nekoliko dana je spremio večeru. Doneo je iz Slovenije konjsko meso iz paca i ja sam se ponudila da ga spremim, ali on je to odbio. Bila sam šokirana, čak sam mu rekla kako on to ne zna, ali pošto je insistirao, sklonila sam se iz kuhinje. Odjednom, odande je pokuljao dim, a kad sam ga pitala šta se dešava, samo je mirno rekao da se meso dimi. Nismo mogli da izluftiramo kuću dva dana, čovek je takav dim napravio da sam mislila da će vatrogasci doći, ali napravio je zaista ukusan obrok.

 

Često u šali kaže da je drugi muškarci više ne gledaju jer je njen dečko krupan i visok momak. A poznato je da ima na hiljade fanova ne samo zato što “Beogradska hronika” jedna od najgledanijih na RTS-u, već zbog njenih dugih nogu i seksepila kojim zrači. Ipak, Saša nije jedan od najvernijih gledalaca.

– Čak će pre da prokomentariše šta sam rekla, nego kako sam izgledala. Voli da se šali i prozva me da sam bila predebela i prevelika. Doduše, na našem ogromnom kućnom televizoru svi su takvi. Ponekad mi na večeri broji zalogaje, pa ja sklonim tanjir i tužno ga pitam kako mu nije žao. Ali, za svaki slučaj, poslušam ga.

Uprkos tim njegovim sitnim začikvanjima, Slađana je prvi put u životu potpuno opuštena. To su primetili svi koji je dobro poznaju.

– Nema tu mnogo filozofije. Važno je da žena bude sigurna, prvo sama u sebe a onda i da je emotivno zadovoljna, sređena i staložena. Ako je takva, može sve.

Loading...