Ovn

Posao: Ova očekuje prosečan i prilično naporan dan, koji će imati osećaj da se sve krene sporim tempom sa savremenim zaustavljanjem i različitim očekivanjima.

Ljubav: Nije loš dan za prizemljenje i smirenje strasti, kao i za razmišljanje o konkretnim potezima i vraćanje mirnim tokovima.

Zdravlje: Zglobovi mogu i male kosti izazivati manje zdravstvene probleme.

Bik

Posao: Poslednji radni dan ove nedelje Bik treba da posveti kontroli sve urađeno, proverite i dokumentaciju, jer su moguće manje greške i propusti koje ćete lako ispraviti.

Ljubav: Veoma dobre propratne okoline i pozitivan uticaj kosmičke energije javlja dobar dan u sferi ljubavi prema saveznicima. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Pokušajte da izbegnete verbalne sukobe sa poslom okruženje zbog mogućih kašnjenja u realizaciji već dogovorenih aktivnosti.

Ljubav: Najbolje bi bilo da ništa niste planirali, pa će zato vaša očekivanja biti manja. Pokušajte da se opustite i ne razmišljajte više.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Rak

Posao : Da biste sve držali u granicama kontrole, pokušajte da pokažete potrebnu količinu fleksibilnosti i sve će ići mnogo lakše.

Ljubav: Pred vama je dosta vremena da počnete da čistite dilemu i preispitivanje neke odluke.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Jako ti pred vama je prilično izazvan dan, budite mudri i pažljivo procenite sve okolnosti pre nego što počnete da se suočate sa potencijalnim izazovima, koji mogu biti prilično stresni za vas tokom ovog dana.

Ljubav: Budite ono što jeste, ali ipak pokušavate da zadržite fokus i neku vrstu kontrole nad situacijom, inače bi mnogo toga moglo ostati nedovršeno i razočarani.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Devica

Posao: Neće biti od koristi ako se izgubiš i preopteretiš, jer ma koliko sve ako ste to precizno isp. lanirali, na neke stvari neće moći da utiče

Ljubav: Slobodne instrumente, trenutno ne vidite pravu osobu sa kojom biste mogli da ostvarite svoje ciljeve . Možete započeti intenzivno da razumete o osobi sa kojom radite.

Zdravlja: ​​Bez velikih upozorenja.

Vaga

Posao: Vaga očekuje smanjen obim obaveza. Fokusirajte se na izvršenje započetih obaveza, bez forsiranja i gašenja na više strana.

Ljubav: Ako ste zadovoljni trenutnom ljubavnom situacijom, uživajte, dok sve više i treba da kažu malo više i treba da pokažu . .

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Rutinski Škorpije ovog petka očekuje posao, vodite računa o malim stvarima, da ne napraviš sitnu grešku.

Ljubav: Imaćete dobre šanse danas da uspešno savladate sve potencijalne probleme koji vas muče već neko vreme

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Pred tipičnim Strelcem je dosta izazova i korekcija postojećih planiranih aktivnosti, od kojih se očekuje da bude spreman da promeni pristup problemu i novi neke stvari.

Ljubav: Moguće novo poznavanje i prilika za opušten i prijatan razgovor, flertovanje. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Povećan posao danas bi mogao da psihički vas prilično umori, pa se morate što bolje organizovati

Ljubav: Pred vama je sjajan dan u sferi ljubavi, spremno ako ste možda planirali putovanje koje želite da predložite voljenoj osobi.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Vodolija

Posao: Predstoji solidan dan za Vodolije koji će uz brojne zastoje i ponavljanje nekih poteza ovu radnu nedelju završiti bez većih problema

Ljubav: U sferi vas očekuje prilično miran statisti ljubavi. Pozicije partnerskih odnosa treba da ostanu manje-više slične jučerašnjim

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost u zdravstvenoj sferi

Ribe

Posao: Kako je poslednji radni dan u nedelji, važno je da se dovoljno dobro organizujete i misao o poslu podelite na manje faze.

Ljubav: Najmanje jedno moguće iznenađujuće potencijalno danas na polju ljubavnih odnosa. Zainteresovani ste, ali treba biti oprezan.

Zdravlje: Uživali biste u fizičkoj aktivnosti.

Astronaut

Pročitajte više