Dnevni horoskop za 14. septembar: Mesec je u trigonu s Jupiterom – sreća kuca na vaša vrata

od strane | sep 14, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 14. septembar obećava mnogo radosniji i opušteniji dan za razliku od prethodnih, jer su Mesec u Devici i retrogradni Jupiter u Biku u trigonu.

Dnevni horoskop za 14. septembar: Šta očekuje vaš horoskopski znak

Ovan

Merkur uskoro završava svoj retrogradni hod, pa će i vama biti lakše. Ako i bude nekih zavrzlama na poslu, vi to prebacite na šalu. Iskoristite ovaj lep aspekt koji danas prave Mesec u Devici i retrogradni Jupiter u Biku. Uz to, već primamo dobre vibracije mladog Meseca. Pravi je momenat za postavljanje novih ciljeva. Možda u narednim danima nabavite novog kućnog ljubimca.

Bik

Izdržite još ovaj dan, Merkur uskoro kreće direktno. I ne dozvolite ikom da vas zaseni. Danas je vaš dan. Na nebu su povoljni aspekti, Mesec trigon Jupiter i sutrašnji mlad Mesec u Devci koji aktivira vašu petu kuću slave, strasti i samoizražavanja. Pronađite način da pokažete svoje talente i kreativnost. Mlad Mesec vam uliva hrabrost i podstiče vas da proširite vidike. A smeši vam se i nova ljubav.

Blizanci

Danas će vas nadahnuti trigon Meseca i Jupitera, kao i sutrašnji Mlad Mesec u Devici koji osvetljava vaše četvrto polje, da se pozabavite preuređenjem doma. Pašće vam na pamet sjajne ideje. Sutra Merkur kreće direktno, pa možete slobodno krenuti u nabavku sve ga što vam je potrebno za preuređenje doma. Ako ste se svađali s bliskim prijateljem ili rođakom, uspećete sve da izgladite.

Rak

Današnji trigon Meseca i Jupitera, i sutrašnji mlad Mesec u Devici, osvetljavaju vašu komunikativnu treću kuću, dajući podsticaj vašem društvenom životu. Merkur je u poslednjem punom danu svoje retrogradnosti, tako da ćete uskoro opet biti raspoloženi za druženje. Povoljni planetarni uticaji donose važno poznanstvo koje se može pretvoriti u unosan biznis. Samo izađite iz kuće.

Lav

Da li su vaši troškovi života veći od vaših prihoda? Trigon Meseca i Jupitera čini vas velikodušnim i optimističnim, ali mlad Mesec daje uvid u pravo stanje kada su finansije u pitanju. Imaćete jasan uvid u svoje prihode i rashode i shvatićete kako možete bolje uravnotežiti to dvoje. Ako tražite posao, uozbiljite se. Kada Merkur sutra krene direktno, pravo je vreme da pošaljete CV. A ako ste zaposleni, pravi je momenat da tražite povišicu.

Dnevni horoskop za 14. septembar: Devica

Vi ste danas zvezda Zodijaka. Sutra je mlad Mesec u vašem znaku, a danas taj isti Mesec formira trigon s Jupiterom. Sve što danas i sutra zamislite (i postavite dobre temelje), možete i da ostvarite. Samo sačekajte da Merkur krene direktno. U međuvremenu, sve svoje ideje stavite na papir i dobro ih razradite. I razmislite malo o tome kako možete da poboljšate svoj život. Univerzum je na vašoj strani – iskoristite to.

9 namirnica za jačanje imuniteta

Vaga

Današnji trigon Meseca i Jupitera, kao i sutrašnji mlad Mesec u Devici koji osvetljava vašu dvanaestu kuću skreće vašu pažnju na nerešena pitanja koja se gomilaju ispod tepiha. Da li ste izbegavali da se suočite s bolnim temama i sopstvenim demonima? Ili je možda retrogradni Merkur izvukao sve to na videlo. Ako želite da povratite mir i harmoniju, morate se suočiti sa svim potisnutim emocijama. A to se neće desiti preko noći. Samo nežno prema sebi…

Škorpija

Današnji trigon Meseca i Jupitera, i sutrašnji mlad Mesec u Devici pomažu vam da stupite u kontakt sa svojim najdubljim željama – znate, onima koje volite da držite u tajnosti. Nije vreme da budete solo igrač. Mnogo ćete više profitirati ako se udružite s drugim ljudima.  Naročito s prijateljima. Prestanite da igrate na sigurno. Proširite svoju mrežu i udružite se sa novim ljudima koji dele vaše vrednosti.

Strelac

Trigon Meseca i Jupitera i mlad Mesec u Devici u vašoj desetoj kući ambicija pripremaju vas za veliki uspeh u narednih šest meseci. Tajming ne može biti bolji da se pokrene velika misija. Merkur je još jedan dan retrogradan, pa se zagrejte danas i planirajte da pritisnete gas od subote. Budite kristalno jasni o tome kako ćete ostvariti ove uzvišene planove, a zatim prenesite taj plan drugima. Vaše liderske sposobnosti mogu privući iskusne i uticajne ljude koji su željni da pruže podršku.

Jarac

Današnji trigon Meseca i jupitera izvlači potisnute misli i osećanja na površinu. Dok izbijaju, potrudite se da budete staloženi, naročito zbog retrogradnog Merkura. Ako to nije moguće, odložite ozbiljne razgovore za neko drugo vreme i umesto toga pronađite saosećajnog prijatelja koji je spreman da vas sasluša. Oni koji danas polažu ispit imaće puno sreće i treba to da iskoriste.

Vodolija

Vreme je da preduzmete neke konkretne korake kada je vaš emotivni status u pitanju. Trigon Meseca i Jupitera vam poručuje da će se svaki rizik isplatiti. Samo nemojte da se zatvarate u svoj čarobni svet. Spustite se na zemlju. Kako da vam drugi otvore svoje srce ako delujete hladno i nezainteresovano. Ako je reč o poslovnom udruživanju, sve će ići u vašu korist.

Ribe

Lep trigon između Meseca i Jupitera šalje dobre vibracije u vašu sedmu kuću odnosa i uklanja sve prepreke i blokade koje vas sprečavaju da krenete napred. Ako niste želeli da se vežete ili ste ulagali u emocionalno nedostupne ljude, vreme je da stvari promene. Sada ste otvoreniji za stvaranje zdravih i srećnih partnerstava, kako u poslu, tako i u ljubavi. I sve će to teći glatko kad Merkur krene direktno.

Seks u braku: 7 ideja kako da začinite stvari u spavaćoj sobi

evgenyatamanenko/gettyimages.co.uk

Opširnije