Ovan

Posao: Ovnu predstoji odličan početak rada. Zadrugari bi mogli da vam daju nove ideje i dobar predlog za saradnju, spremni su da uložite više truda nego inače, a imate i podršku autoriteta.

Ljubav: To vrlo je moguće da očekujete veoma zanimljiv i intrigantno novo poznavanje. Budite spremni da prihvatite ljubavni izazov.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Početak nedelje za vas možda neće izgledati onako kako ste planirali, ali postoje zarada za pozitivno rešenje koje će vam dati dodatnu motivaciju. Postoji mogućnost dobrog poslovnog dogovora, sasvim neočekivano

Ljubav: Pozitivan je dan za sve vrste udruženja, udruženja sa prijateljima i voljenim osobama. Moguća je i kućna verzija, pa evo prilike da provedete trenutke zajedno u dobroj atmosferi.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Početak nedelje donosi neka usporavanja, kočnice u nekim poslovima koji Blizancima ne zavise od vas. Ne brinite, sve će se rešiti

Ljubav: Pred vama je sjajan dan ako ste planirali kratak zarad ili zajednički izlaz. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi bi na samom početku mogli osetiti pod pritiskom povećanog opterećenja. Izaberite pažnju na moguće propuste i greške, radite po prioritetima i neće biti razloga za brigu.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje ne utiče pozitivno na komunikaciju sa voljenom osobom. Promenite nešto u svom ponašanju.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.

Lav

Posao: Poč . sedmica Lavovima unosi nemir i napetost zbog zadržavanja u nekim obavezama. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se prihvatite posla odlučno da izbegnete kritiku

Ljubav: Prati osećanje da ne možete ništa da promenite ili poboljšate na polju komunikacije sa voljenom osobom. ti neko vreme. Sačekajte povoljniji trenutak za konkretne poteze.

Zdravlje: Moguća glavabolja.

Devica

Posao: Pred Devicama prilično je napet i naporan početak radne nedelje. Nema razloga za brigu, dobrom organizacijom se sve može postići.

Ljubav: Vi na svojoj strani, a ona na vašoj strani, i nema načina da se uložite i povežite tokom današnjeg dana.

Zdravlje: Rasterećenje psihe.

Vaga

Rad: Početak nedelje vam može doći do kontakta sa brojnim kolegama, ali i nove poslovne ponude ili saradnje.

Ljubav: Pokušajte da se suočite sa potencijalnim sumnjama koje vas muče. Budite iskreni.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Veoma dobar početak rada ispred su uglavnom tipične Škorpije. Uz nešto veći obim obaveza od vas se očekuje da sve završite na vreme i kako ste planirali

Ljubav: Pažljivo slušajte drugu stranu, budite strpljivi i pokažite razumevanje i ako ne mislite tako. Ponekad je lakše.

Zdravlje: Osim umora, nema većih upozorenja.

Strelac

Posao: Malo lakši ritam u odnosu na prethodnu nedelju prati Strelca. Od vas će se tražiti da budete pedantni, posvećeni onome što radite i visok nivo profesionalizma, što ćete naravno moći da ispunite.

Ljubav: Moguće je da se suočite sa kritikom voljene osobe, koja je nezadovoljna vašim ponašanjem i pažnjom koju dobijate.

Zdravlje: Alergijske kožne reakcije.

Jarac

Posao : Trenutno ima dosta promena u poslovnom procesu i teško ih je prati, ali sve je prolazno. Budite strpljivi, nenametljivi i sve ćete uspeti da završite bez većih smetnji.

Ljubav: Budite posvećeni negovanju dobrih partnerskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i uložite svoj zadatak angažovanja.

Zdravlje: Fizičkom aktivnošću se oslobodite stresa

Vodolija

Poslao: Vi očekujem obavezan obavezama, pa je potrebno da se što bolje organizujete. Takođe, neke ranije ideje koje iz različitih razloga nisu bile prihvaćene, sada bi moglo da dobije zeleno svetlo.

Ljubav: Potrebno je da se potrudite da smanjite nervozu i da se više fokusirate na kvalitet komunikacije. sa voljenom osobom.

Zdravlje: Proveri rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Dobar početak rada nedelje je pred tipičnim Ribama da završi sve svoje planirane obaveze bez većih izazova, kojih će biti dosta.

Ljubav: Ako ste zadovoljan trenutnu partnersku vezu, uživajte u tome što koristite svoj aspekt i iskoristite svoj aspekt vremena posvetite jednom drugom, ako niste zadovoljni razmislite da nešto promenite

Zdravlje: Stres, nervoza.

Astroputnik.com

Pročitaj više