Dnevni horoskop za 16. maj: Mesec u Devici vas poziva da sagledate svoje postupke

od strane | maj 16, 2024 | Horoskop | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 16. maj nam donosi Mesec u Devici koji će probuditi našu želju i potrebu za analiziranjem. Šta se sprema vašem znaku?

Ovan

Nemojte pristajati na ponude koje nisu dovoljno dobre za vas. Nema razloga da pravite kompromise. Proces odlaganja je samo dobijanje onoga što želite. Ovde može biti dovoljno prostora za pregovore, pa nemojte isključivati ni tu mogućnost. Uz to, ako ste neusklađeni, gubili biste vreme pokušavajući da situaciju prilagodite svojim željama.

Bik

Vi ne možete da znate koliko će drama danas eskalirati, Bikovi. Bez obzira koliko je odvratno ponašanje ljudi, način na koji reagujete će odrediti konačan ishod. Ukoliko vas neko izbaci iz takta, duboko udahnite i brojte do 10 pre nego što ugasite vatru vatrom. Ako dozvolite emocijama da se uvuku, izgubićete kontrolu nad situacijom.

Dnevni horoskop za 16. maj: Blizanci

Danas ćete možda morati da se žrtvujete za nekoga koga volite, ali vam to neće teško pasti. Ne biti tu za njih bilo bi gore nego da se malo sklonite s puta. Vaša velikodušnost bi ipak trebalo da ima neke granice. Poenta je da podržite ovu osobu, a ne da preuzimate njene nevolje kao svoje. Sa druge strane, ako je vama potrebna pomoć, nemojte se bojati da pitate.

Rak

Rakovi vole samoću, ali možete biti jednako orijentisani na porodicu. Ipak, to što ćete često da menjate raspoloženja može uticati na kvalitet vaših najbližih odnosa. Nikada nećete imati priliku da se istinski povežete sa ljudima ako se uvek povlačite. Zajednička iskustva i stvaranje uspomena su lepak koji vas drži zajedno.

Lav

Moćni ljudi vas okružuju i oni vam mogu pomoći u vašim finansijskim planovima. Međutim, vi bi trebalo utišate svoju unutrašnju sveznalicu pre nego što sabotirate ove veze podrške. Usudite se da postavljate mnogo pitanja. Čak i ako na kraju iskoristite samo 10 odsto saveta koje dobijete, to može biti od velikog značaja.

Devica

Promene nisu uvek lake za Device. Međutim, danas biste mogli da se pozabavite jednom promenom u velikoj oblasti vašeg života kojoj je potrebna promena. To počinje iskrenošću: Niste srećni sa tim kako se stvari odvijaju i u redu je da to kažete. Priznanje da postoji problem je prvi korak u rešavanju problema.

Dnevni horoskop za 16. maj: Vaga

Pre nego što budete morali i mogli da primite bilo šta i bilo koga novog u svoj svet, moraćete da završite nedovršeni posao koji se gomilao na vašoj listi zadataka. U suprotnom, izvor uspeha će se osetiti samo kao još jedan okidač stresa. Ne morate da odbijate svačije ponude i pozive, samo dajte do znanja ljudima da vam treba još malo vremena pre nego što se ponovo angažujete i obavežete.

Škorpija

Smanjite intenzitet u bliskim odnosim tako što ćete isključiti razgovore o budućnosti. Najveća sigurnost za zajedničko sutra je da uživate u društvu jedni drugih ovde i sada. Pokušajte da se partneru posvetite kao prijatelji i uživajte u lakoći komunikacije koja teče između vas. Možda i naučite nešto jedno o drugom.

Strelac

Koji Strelac nije bar jednom sanjao o tome da bude sam svoj gazda? Ovo bi moglo doneti ubedljive dokaze da je vreme da istražite ideje o vođenju sopstvenog biznisa. Makar samo kao sporedni prihod. Ako vam to trenutno nije u interesu, pronađite način da preuzmete više liderstva na svom trenutnom poslu. Sve je u stavu.

Jarac

Pobeći od svega danas, izgleda kao dobra ideja. Ako imate luksuz da putujete, promena pejzaža bi mogla da učini čuda za vaše raspoloženje. Možda čak osetite iskru romantike dok zadovoljavate želju za lutanjem. Razgovarajte sa strancima koje srećete. Nemate šta da izgubite ako upoznate nove ljude.

Dnevni horoskop za 16. maj: Vodolija

Danas ste upoznati sa slepim tačkama drugih ljudi, ali budite osetljivi kada delite ono što vidite. Poenta je da ih podržite u njihovom ličnom rastu, a ne da ih ostavite da budu posramljeni. Umesto da direktno dobijate povratne informacije, pokušajte da se vodite sličnom lekcijom koju ste naučili iz sopstvenog života. To bi moglo da osvetli problem, pomažući vam da vidite svoje nedostatke.

Ribe

O ljubavi uvek možete naučiti više. Danas bi trebalo da pogledate kako ste postupali do nedavno. Da li se isti odnos pojavljuje u različitim oblicima? Da li ste zaglavljeni u staroj neprijatnoj ulozi bez obzira s kim ste? Umesto da upirete prstom, pogledajte unutra. Svest o vašim obrascima samosabotiranja je prvi korak ka promeni.

Šta vas očekuje u novom broju MARIE CLAIRE-a? Listamo izdanje maj/jun 2024!

VladTeodor/GettyImagesPlus

Opširnije