OVAN

Posao: Mnogo razmišljanja, razgovori sa poslovnim saradnicima, obeležeće ovu nedelju sa najtipičnijim Ovnom. Ne mučite se više.

Ljubav: Povoljni astrološki aspekti daju vam dobru osnovu da se upustite u sferu ljubavi i ostvarite intimni kontakt sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Veoma dobro.

Bik

Posao: Najverovatnije nema razloga ili potrebe za dodatnim aktivnostima tokom ove nedelje. Ostavite se, ali i napravite barem neophodne pripreme za novi radni dan.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih događaja, iznenađenja nisu isključena, pripremljeno ako ste ostavili nekoliko nerazjašnjenih osobina vaših detalja. .

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Blizanci bi mogli očekivati razgovore i dogovore na nivou porodice. Uživaćete u nekim aktivnostima vezanim za kuću

Ljubav: Opušteno ponašanje može da vam koristi u sferi ljubavi, posebno ako ste imali nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Veoma dobro.

Rak

Posao: Ako ste možda umorni, nema razloga da bude potpuno pasivan. Ako ništa drugo, onda koristite dan za neku fizičku aktivnost, šetnju na otvorenom, javljaće vam se.

Ljubav: Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja za drugu stranu. Organizujte neko društvo sa prijateljima, rodbinom.

Zdravlje: Naspavaj se.

Lav

Posao: Nije loš dan za sumiranje rezultata urađenog i pravljenje planova za nove poslovne izazove.

Ljubav: Splet okoline vam ide u prilog da očekujete prijateljska ljubav iznenađenja ako ste planirali saradnju sa tokom saradnje iz ovog društva. osobom koju ste nedavno upoznati.

Zdravlja: ​​Sasvim solidno.

Devica

Posao: Skoro uvek nađu nešto sa instrumentom, pa im neće biti dosadno ni ovog drugog dana vikenda.

Ljubav : Možete iskoristiti dodatno slobodno vreme da se dogovorite i sprovedete lepe zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Možete i da se družite sa prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Drugi Dan vikenda donosi solidne aspekte Vagama da malo realnije sagledavaju trenutnu poslovnu situaciju i da se adekvatne pripreme za rad na možda novom projektu.

Ljubav: Razmislite i pokušajte da uzmete u obzir detalje ruke iz oblasti. Prilagodite radne obaveze privatnom životu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle da se nose sa neizmirenim obavezama iz prethodnog perioda, ako ih ima, a ostatak dana posvete odmoru i opuštanju.

Ljubav: Danas niste na istočnoj talasnoj dužini sa svojim voljenim. Pokušajte da izbegnete svađe i male priče.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

Posao : Od više planova koje ste imali za ovu nedelju, biće dobro da polovinu ostvarite. Ne veruj više u obećanja, lako ih je dati, a veoma je teško ispuniti.

Ljubav: Želi biste kraću štednju, pokušajte da se opustite što je više moguće pronaći

i malo. )

Zdravlje: Hronični problemi u vezi sa kostima i zglobovima.

Jarac

Posao: Većina Jaraca danas imate realnu šansu da sve obaveze završi na vreme i ostavite dovoljno vremena za preko potreban odmor.

Ljubav: Prepustite se inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planiraju drugu stranu, potrebno je više slobodnih trenutaka zajedno

Zdravlje: dovoljno spavajte

Vodolija

Posao: Manje-više sve je pod kontrolom i realizacija planova za danas nije dovedena u pitanju.

Ljubav: Posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti sa voljenom osobom i uživajte u odmoru.

Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana bićete veoma raspoloženi za priču i komunikaciju, ali stavite svoje ili opuštanje

Ljubav: Najverovatnije neplanirano, ova nedelja može doneti lepu priliku za novo poznavanje. Za početak će biti dovoljno da se opustite i uživate u prijateljskom društvu.

Zdravlje: Dobra fizička energija i pozitivan stav prema životu čine vas zdravim.

astroputnik.com


Više detalja