MO

Foto: Pekels/Liza Summer
Vodolija je

Daleko od toga da ne znam kako da se ponašam i želi da vredi, Vodolija je samo direktna i otvorena. Možda će vam njeni stavovi poneka izgledati čudni, ali ona će vas osvojiti svojom originalnošću i neobičnom ličnošću, volite način na koji izražavaju svoju iskrenost. Vodolije neće oklevati da vam kažu da ste ugojili, da vam odelo ne stoji dobro ili da ste nešto pogrešili.

Otvoreni su, volje zabavu i druženje. Uvek su spremni da pomognu. Njihova inteligencija prelazi sve granice, ali često ne želi da se koristi, jer su pomalo lenji. Ne vole ograničenja i spremni su vrlo otvoreno da kažu „Gledaj svoja posla“.

Ono od čega pate je i dosada. Jednostavno ne mogu da se skrese na jednom mestu, radoznalost i inteligencija im ne daju mira. Vodolije su veliki mislioci i filozofi, vole da preuzmu vođenje, ali i da slušaju tuđa mišljenja. Žele da budu nezavisni, da imaju slobodu, pa su često individualisti i nevolimski rad. . Kažu da su veliki sanjari i da su im glave u oblacima. Ponekad su previše lenji da neko znanje sprovede u delo.

Vodolije su dobri glumci, pa im nije teško da se izvuku iz neprijatne situacije. Umeju da budu izuzetno tihi i stidljivi, ali i energetski i ekscentrični.

Kada je ljubav u pitanju, obično padaju na nečiju inteligenciju, a sadašnji ljudi nikada neće osvojiti njihova srca. Često se javljaju kao da žele da budu usamljeni, ali u stvari traže srodnu dušu sa kojom se mogu dogovoriti kasnije u noć.

Pratite Krstaricu i kroz mobilnu aplikaciju za
Android i iPhone

Pročitajte više