MO

Foto: unsplash.com/brooklingrace

Tri znaka zaista imaju veliku šansu da 2023. zauvek pamte kao godinu svoje ljubavi. Srodna duša se osmehuje slobodnima, a zauzeti bi mogli da se uplove u bračne vode potpuno zadovoljni svojim izborom.

Bik

Godina koju čekamo biće veoma voljena za brak i partnerske odnose. Tačnije, biće to godina koju nikada neće zaboraviti, posebno zauzeta i zaljubljena. Bikovi koji već neko vreme razmišljaju o partnerstvu. Od početka godine stvaranja 6. marta 2023. Merkur će tranzitirati u devetoj kući kao vladar druge i pete kuće ovog znaka. Rezultat je neverovatna sreća koja će pratiti Bikove na polju ljubavi, bilo da su tada bili slobodni ili u stabilnim i jakim vezama.

Tokom prvog tri meseca 2023. godine stvoriće se veze koje će biti sudbonosne i koje će promeniti živote predstavnika ovog znaka Zodijaka. Bikovi koji započnu novu vezu u ova prva tri meseca verovatno će se venčati krajem godine.

)Škorpija

Očekuje te godina ispunjena ljubav. Oni koji su i dalje slobodni imaju priliku da izgrade čvrste veze, pa čak i da zasnuju porodicu. Oni koji žele da stupe u brak ispuniće se žele tokom prva četiri meseca naredne godine. Parovi koji su se razdvojili dobili priliku da poprave odnose i stvori jake i stabilne veze koje će trajati dugo vremena. Svim nesporazumima dolazi kraj.

U junu i julu treća strana bi mogla da unese napetost u vašu ljubavnu vezu. Od 22. januara do 15. februara 2023. Venera će tranzitirati u vašem četvrtom polju. U ovom periodu nevenčane Škorpije će imati priliku da pronađu životne partnere, a oni koji se venčaju u ovom periodu dobijaju veliki novac od sveta i najskuplje poklone.

Vodolija

Od 15. februara kreirajte 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima drastično će poboljšati svoje odnose, s lakoćom rešavati sve nesuglasice, a ljubav će bukvalno procvetati. Tokom ovog perioda, Vodolije će biti posebno slatkorečivi, zbog čega će moći da impresioniraju svakoga ko im zapne za oko.

Od 12. marta kreirajte 6. april Venera će 2023. godine proći kroz vaše treće polje, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, pa će sve prštiti avanturama, romantikom i sudbonosnim susretima.

Pratite Krstaricu i putem mobilne aplikacije za Android i iPhone

Opširnije