Horoskop za 1. oktobar donosi sledeću astro prognozu

Oven

Ljubav: Sreća je potencijalno tvoja u inostranstvu, postojeća osoba koja ti daje iskrena osećanja . Važno je napraviti dobar izbor. Posao: Ponašate se nepromišljeno i dozvoljavate nekome da razotkrije vaše poslovne namere . Greške se dešavaju svima Zdravlje: Izbegavajte situacije koje vas psihički potresu

Taurus
Ljubav: Očekuje vas prijateljsko iznenađenje kada se nepoznate volje osobi. Budite dovoljno maštoviti i inspirativno u svakom pogledu.
Posao: Pogledajte veseli i imate dobre ideje. Važno je da osetite psihičku ili materijalnu sigurnost Zdravlje: U odličnoj ste psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ljubav: Postoje određene situacije koje treba izbegavati , jer emocionalno rivalstvo uvek ostavlja različite posledice. Posao: Ne svida vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim razgovorima . Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Zdravlje: Primenite neku od tehnike psihološke relaksacije .

Čitati: Veliki horoskop – Škorpije raskidaju, Blizanci flertuju, Instrument između strasti i sukoba


Rak Ljubav: Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički sastanak može da se pretvori u „lep deo stvarnosti”.prognoze deluju neuverljivo. Prihvatite dobronamerne kritike. Zdravlja: ​​Nema potrebe da se naglašavate o teškim temama.

Horoskop za 1. oktobar za preostale znakove pogledajte ispod

Leo Ljubav: Vaš partner ima drugačije ideje, sačekajte dok ne shvati svoje greške. Ne možete nekome nametati svoje mišljenje i volju Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u izjavama. Morate poštovati nečije mišljenje kada se odlučujete o poslovnim i finansijskim interesima. Zdravlje: Izaberite pažnju na omiljeni hobi , opustite se.

Djevica

Ljubav: Pokušajte da dešifrujete nečije emocionalne signale ili tajne kodove, ali imate pritisak da vaši napori nemaju željeni efekat. Posao: Treba da kažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu atmosferu. Zdravlje: Važno je da vidite srećna i zadovoljna lica oko sebe.

Vakance

Ljubav: Nema razloga da se olako poigravate nečijim osećanjima. Dobro razmislite, sve što činite ostavlja emotivni trag u zajedničkom životu. Posao: Delujete nepoverljivo prema saradnicima, potrebno su Vam nine informacije kako biste razjasnili zajedničke dileme. Zdravlje: Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Pročitajte: 10 najvažnijih podataka u 2022. godini – Odaberite pažnju na ove dane, mogli ste da vam promenite život

Škorpija

Ljubav : Nema potrebe da se istakne u nepoznatom društvu. Posvetite pažnju bliskoj osobi i zajedničkoj temi. Posao: Nalazite se u dilemi između dve poslovno-finansijske mogućnosti. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Zdravlje: Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dvostruko raspoloženje i opuštanje.

Horoskop

za 1. oktobar za preostale znake pročitajte u nastavku

Strelac

Ljubav: Ako dobijete loš signal, važno je da se pomerite u stranu i sačekate bolju priliku. Izbegavajte emocionalne izazove. Posao: Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na svoje kolege, ali budite pažljiviji kada procenjuju svoje poslovne mogućnosti. . Zdravlje: Važno je da se oslobodite nepotrebnih briga, ostavite se.

Jarac

Ljubav: Možda susret sa jednim osobom ne predstavlja vaš „san o velikoj sreće“, ali javlja novo iskustvo u emotivnom životu . Posao: Ako želite da kažete svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg rivala. Zdravlje: Obratiti pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija Ljubav: Strpljivo čekajte nečiji poziv ili prisustvo vašeg partnera. Postoje situacije koje ne možete da ubrzate i promenite u svoju korist. Posao: Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da održavate pozitivan odnos sa bliskim saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Čitati: Retrogradni Merkur – Dva znaka čeka puni haos, istine izlaze na površinu!

Riba

Ljubav: Potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osećanja i osetite intimnu sreću. Posao: Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom. Zdravlje: U odličnoj ste formi .

Više detalja