Horoskop za 24. januar, pročitajte šta vam zvezde poručuju…

Oven

Ljubav: Neko zna značajno da stabilizuje vaše misli i osećanja. Pokušajte da ispunite partnerova očekivanja. Posao: Ponekad se sve čini relativno, oslonite se na nečiji savet i uobičajeno rasuđivanje. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Zdravlje: Izbegavajte različite izazove koji vas psihički opterećuju.

Bik

Ljubav:
Tople emocije uvek deluju lekovito, pažnju usmerite na voljenu osobu. Planirajte omiljenu zabavu. Posao: Ne vredi ako se izložite velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavite osobi koja uživa dobru reputaciju i širi poslovni uticaj. Zdravlje:
Usmeri svoje misli u pozitivnom pravcu.

Blizanci

Ljubav: Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od „skupih poklona“.

Posao: Vaš entuzijazam i lični prenos mogu se protumačiti na različite načine , pažljivije birajte reči koje koristite u društvu kolega. Zdravlje: Uživajte u stvarima koje pozitivno utiče na vaše raspoloženje.

Rak

Ljubav: Voljena osoba ima različite mere na vaše ponašanje. Razmislite o svojim greškama i ne zanemarite nečiju „opomenu“. Posao:

Treba da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se istakne pred osobom koja ima drugačije poslovne standarde. Zdravlje: Uživajte u aktivnom odmoru i više sati čvrstog sna.

Leo

Ljubav: Važno je razumeti nečiju emocionalnu „slabost“ ili nedostatak moralne hrabrosti.
Posao: Očekuju vas razni problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica

Ljubav: Koristite neke skrivene adute kako biste šarmirali partnera. Sve je dozvoljeno, ako se svida opšte ukusu. Posao: Pomisao da ste veliki korak ispred drugih deluje stimulativno i uzbudljivo. Delujte ambiciozno Zdravlje: Odlično ste psihofizički oblik .

Vaga

Ljubav: Saučesnik deluje prilično uznemireno, što takođe remeti vaše raspoloženje. Ne možete upariti zajedničke interese. Posao: ) Tražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaka vrsta dobre prevencije može biti od velike pomoći. Zdravlje: Izbegavajte razne neprijatnosti i stresne situacije. Horoskop za 24. januar za preostale znakove pročitajte u nastavku

Škorpija

Ljubav: Budi uporan pred partnerom, ne potiskuj svoje emotivne želje i potrebe. Posao: Vaša reč nije dovoljna garancija da ćete ostaviti pozitivan uticaj na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Zdravlje: Nema razloga da se opterujete suvišnim sumnjama.

Strelac

Ljubav: Ne možete da se opustite, neko vam jednom zada dodatne probleme ili nove emocionalne dileme. Delujte nesigurno. Posao: Plati pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primer. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne odnose i stresne situacije.

Jarac

Ljubav : Saučesnik vam ne može preneti sve što biste želeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija obećanja, tražite ubedljive dokaze ili garanciju za posao. Budite pažljivi prema svojim saradnicima
Zdravlje: Neke od tehnika psihološke relaksacije.

Vodolija

Ljubav: Važno je da birate reči koje izgovarate pred partnerom pažljivo. Sve može da se saopšti na suptilniji način. Posao: Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Pravilno procenite redosled poteza i ne dozvolite nikome da vas pretekne. Zdravlje:

Ne precenjujte svoje lične mogućnosti, opustite se.

Ribe

Ljubav: Sve češće počinjete da nedostajete nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potičete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno kaže ili iznosi u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.
Horoskop za 24. januar preuzet sa astrolook .com

Najnovije na portalu Beauti&Zdravlje

AUTOR

: SVET

IZVOR
: ASTROLOOK

FOTO: Pekels

Pročitajte takođe… Pročitajte više