Horoskop za 27. septembar donosi sledeću astro prognozu

Oven

Ljubav: Saučesnik zna kako da vas razveseli svojim idejama. Neke situacije predstavljaju razlog za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Posao: Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od planova koje ste započeli. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite rekreaciju, opustite se.

Taurus Ljubav: Neko te nagovara da doneseš važnu odluku. Ne možete negirati svoju odgovornost pred bliskim osobom. Posao: Kada svoja duhovna interesovanja uskladite sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Pokažite više smisla za praktične vrednosti. Zdravlje: Pokušajte da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

Ljubav: Biće vam drago da poznate blisku osobu. Neko u vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i novih emotivnih želja. Posao: Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Međutim, ne dozvolite da nesigurnost prevlada u vama. Zdravlje: Nema potrebe da se opterujete „teškim mislima“.

Pročitajte:

Veliki horoskop – Škorpije suze, Blizanci flertuju, Alat između strasti i sukoba

Rak Ljubav: Prilikom susreta sa voljenom osobom važno je da osetite pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imaš dovoljno stila. Posao: Nema razloga za lažnu skromnost pred kolegama, postavljajte uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. Zdravlje: U odličnoj ste formi.

Horoskop za 27. septembar za preostale znakove pogledajte ispod

Leo

Ljubav: Ako želite da sve funkcioniše besprekorno, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragim osobom. Posao:

Budite optimistični, važno je pratiti poslovni trend koji vam omogućava da steknete širi afirmaciju među kolegama. Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i stimulativno delujte na životnu sredinu.

Devica

Ljubav : Dok se ponašaš ravnodušno, Vaš saučesnik pokušava da odgonetne uobičajene dileme. Neko indirektno osuđuje tvoj način ponašanja. Posao: Znate da se organizujete i sve zadatke završite brzo i bez mnogo gužve. Ispunjavate visoke kriterijume. Zdravlje: Važno je uskladiti želje i realne mogućnosti.

Vaga
Ljubav: Neophodno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što vas neko dovede u nevolju i nepovoljnu situaciju.
Posao: Negativne komentare privlačite preteranim razmatranjem pred svojim kolegama. Trošite dragocenu energiju na sporedne situacije. Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Pročitajte: Mesečni horoskop za septembar

Škorpija Ljubav: Vaš ponos izlazi na površinu i predstavlja ga kao pozitivan znak u ljubavnom dijalogu. Ti znaš da nametneš svoje želje. Posao: Ne dozvolite da neko sumnja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da poštujete protokol. Zdravlje: Odaberite pažnju na zdravi način ishrane.

Horoskop

za 27. septembar za preostale znakove pročitajte u nastavku

Strelac

Ljubav: Prilikom susreta sa bliskim osobom priuštite sebi neku omiljenu zabavu ili različite sadržaje koji potvrđuju vaš dobar ukus. Posao: Ako doživite neuspeh, promenite svoju poslovnu poziciju u pravu koji više odgovara vašim interesima. Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost i napetost.

Jarac
Ljubav: U vezi sa voljenom osobom nije sve kako biste želeli, a da li je moguće sve unaprediti sa većom dozom iskrenosti i razumevanja.
Posao: Pozitivni izvori mogu vam poslužiti kao dobro rešenje za neke kontroverzne situacije. Ugledajte se na nekoga ko ima više znanja ili iskustva. Zdravlje:

Budite oprezniji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Ljubav: Trudite se da postujete dogovor koji imate sa partnerom. Odaberite pažnju na »važne sitnice« koje otkrivaju nečije ime. Posao: Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Zdravlje: Nema razloga da cenite lične mogućnosti.

Pročitajte: 10 najvažnijih podataka u 2022. godini – Odaberite pažnju na ove dane, mogli biste da vam promenite život

Ribe

Ljubav: Budite umereni u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različitim stranama i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje:
Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Opširnije