Horoskop za petak: 30. septembar

OVAN

Mnoga ambicija i velikih planova, kladite se da sve možda neće ispadne tako, kako si mislio Boliće. Danas je petak, ne vredi se više truditi. Sledeća nedelja je takođe pred nama.

BIK

Gomila obaveza. Bezbroj fajlova je trenutno otvoreno na ekranu računara, morate da rešavate pitanja koja su drugi ostavili na pola puta, a takođe morate da planirate i organizujete posao za sledeću nedelju.

BLIZANCI

Osećaj da treba da napredujete na profesionalnom planu, samo je teško formulisati svoje želje. Ne radi ništa u žurbi. Morate sačekati dok ne postane jasno. Uveče svu pažnju posvetite svom privatnom životu, srčanim stvarima, porodici

RAK

Spolni poslovi bi mogli da se pojave na današnjoj temi. U veoma različitim manifestacijama: nekome želja ili je potrebno da ode na dalji put, nekome poslovni kontakti, nekome su srdačne stvari.

LEO )

)

Želim da pre završim posao i odem na odmor. Uradio to – nije zec i biće i sledeće nedelje. Možete da razmazite sebe i svoje najmilije lepom kupovinom, ali nemojte više potrošiti.

DEVICA

Budite samokontrolisani. Nepromišljena i pogrešno postavljena reč može stvoriti neugodne situacije ili izazvati svađu. Uveče avanture srca i „rokenrol“ strasti.

SVARI

„Stajem sat vremena razmišljajući…“ kaže letonska narodna pesma. I danas najbolje opisuje stanje vaše duše. Teško je donositi odluke i rešavati situacije. Ostavite za sledeću radnu nedelju.

SKORPION

Slušajte šta vam je srce govoreći ispred tebe . Intuicija će raditi i u profesionalnim stvarima – brzo ćete shvatiti zašto kolege ili poslovni partneri rade na način na koji rade. Ne krijte istinu od sebe.

STRELAC

Postoje prilike da se pokaže sebi savršeno u profesionalnom polju, sa kreativnim pristupom da fascinirate druge i takođe steknete simpatije. Uveče treba izaći iz zabave i prepustiti se toku života.

JARAC

Ne pozajmljujte i ne pozajmljujte, jer finansijske obaveze mogu kasnije izazvati probleme. Danas treba da razmišljamo o novim pravcima razvoja i povećanja prihoda.

VODOLIJA

Ne želim da radim. Svetle iskre u očima i prilično veselo raspoloženje. Da li treba da zadržite poslovni imidž ili da prepustite koketnom optimizmu? Verovatno već i sami znate odgovor.

RIBE

Aktivna komunikacija. Biće zainteresovani za različite teme, uključujući i kako rade roditelji, prijatelji, poznanici. Pitati je dobra stvar, kladite se da ne delite ono što saznate, postoji rizik da dođete u neprijatne situacije.

Opširnije