Vaši prvobitni planovi za vikend će verovatno biti jedinstven Merkur u Vagi. Bolje da ne radite ništa zahtevno, onda će vladati mirna subota. O mišljenjima drugih treba razmišljati više nego inače.

Ovan

Šta će raditi za vikend? Poboljšajte svoj dom, radite u bašti, zabavite se sportom ili idete na putovanje? Imate dovoljno snage za sve, subota vas je zatekla u savršenom stanju, a raspoloženje vam je takođe odlično. Ovo se svako može iskoristiti na efikasan i prijatan način.

Bik

Pripremite doručak za celu porodicu danas i na prstima oko kuće da joj da što više sna. Drugi put to rade za vas, pa zašto im ovaj put ne vratite? I danju im posvetite što više pažnje i pažnje, oni to zaslužuju.

Blizanci

Zavladaće mirna subota. Moguće je da će neko vama blizu želeti da se bavi manjim prijateljskim temama, ali ovoga puta vas to neće uznemiriti. Nećete se uznemiriti, povisiti ton ili biti ironični. Razmišljate čak i o mišljenju drugih.

Rak

Može biti telefonski poziv danas koji će doneti važne informacije. Pokušajte da to iskoristite u svoju korist. Na kraju kraja, ti si dobar u ovome. Informacije sortirate na važne i nevažne, a zatim ih prosledite tamo gde treba da ide. Odlično radite sa njima.

BESPLATNA APLIKACIJA: LJUBAVNE RUNE Proveri svoj odnos sa partnerom! Hoće li vaša veza biti puna strasti ili svađa? Hoćeš li poznati novu ljubav?

Leo

Original Vaše planove za vikend verovatno će pokvariti Merkur u Vagi. Ne očekujete katastrofu, najverovatnije će se raditi o normalnim poslovima, pomoći prijateljima ili posećivanju stomatološke hitne pomoći. Poslednja opcija nije prijatna, ali se dešavaju mnogo gore stvari.

Devica

Na vikend hrani vaš um. Za dobro funkcionisanje organizma neophodna je dobro podešena psiha. Stres je uzrok mnogih zdravstvenih problema. Čitajte, zabavite se lakim sportom ili idite u dugu šetnju prirodom. Osećaćete se preporučeno.

Vaga

Danas ste možda umorni od cele nedelje radno angažovanje . Čak i ako ste vredni i ljudi oko vas često gledaju da ste neumorni pokretači, ne možete dugo izdržati bez odmora. Ovaj put naručite sebi opuštajući i miran dan. Odlična terapija, zar ne?

Škorpija

Biti u prirodi je melem za tvoje živce. Pokušajte da odete na jednodnevni izlet i lutate kroz jesenji pejzaž. Lepo je kao i svako drugo godišnje doba. Uživajte u njegovom specifičnom šarmu i pustite ga da deluje na vas. Sigurno ćeš se zagrejati.

MJESEČNI TAROT ZA OKTOBAR Pitate se čemu možete da se radujete u oktobru? Saznajte sada sa svojim mesečnim tarotom

! Strelac

Iskoristite prednosti odlične intuicije i ideje danas. Razmislite o svojim poslovnim planovima. Nećete morati dugo da razmišljate o organizaciji, sve će doći samo po sebi. Možete lako proširiti. Bila bi greška propustiti takvu priliku.

Jarac

Idi na izložbu ili predavanje ili slična akcija. Popunite praznine u znanju i naučite nešto novo. Čak i ako ne povedete porodicu ili partnera sa sobom, možete otkriti istomišljenike i sklopiti zanimljiva prijateljstva.

Vodolija

Ne izgleda tako kiselo i smej se! Ovo se odnosi na sve osim na samce iz jednog važnog razloga. Nedaleko od vas postoji osoba koja je u stanju da otera mrak iz vaše duše i da vam nauči osmeh na lice. To bi mogla biti dugoročna veza.

Ribe

Želeli biste da se poboljšate domaćinstvo. Za sada možete da planirate samo zato što morate da uštedite novac i ovog meseca. Ali sedite sa svojom porodicom i napišite i slikajte šta god smislite zajedno. Dobro će doći u narednim mesecima. Vaše gnezdo će biti za primer.

TN.cz

Pročitaj više