pikabai.com

Izmišljanje života

14. u oktobar 2022.

Ovan

U petak je Mesec u Blizancima dobro raspoložen jer je u pozitivnom aspektu sa Saturnom, Venerom i Suncem. Vaš odnos sa vašim voljenima ima koristi od ovih tranzita. Vreme je da se posvetite periodu za romansu. U subotu ujutru, konjukcija između vaše vladajuće planete, Marsa i Meseca Blizanaca ispunjava vas silom na kojoj morate računati. Usmerite svoju energiju mudro. Ovog vikenda Mesec u Raku posvećen je domu i porodici.

Bik

Mesec u Blizancima u trigonu sa vašim vladajući planetom u petak Venera u Vagi. Ovo vam pomaže da zablistate, posebno na poslu. Subotnja konjukcija Meseca i Marsa u vašem sektoru novca upozorava vas da vodite računa o tome koliko potrošite pod ovim obiljem inspirativne energije. Kasnije tokom dana, Mesec u Raku u kvadratu sa Jupiterom, udvostruje upozorenje kada su u pitanju finansija.

Blizanci

U petak , Mesec Blizanci u trigonu sa Suncem, Merkurom i Venerom, podižući vaše samopouzdanje i ličnu moć. Konjunkcija Meseca sa Marsom u subotu ujutro primorava vas da preuzmete vodstvo jer vam daje obilje energije koja traži da bude izražena. Mesec je u Raku dovedite kraj vikenda. Njegov kvadrat prema Jupiteru naglašava potrebu za sigurnošću. Budite pažljivi sa svojim finansijama.

Rak

Mesec u Blizancima osvetljava nove dok prolazi kroz vaše dvanaesto polje, Sunce-Venera trigon. Ovo poboljšava dom i porodicu. U subotu jutro, konjukcija Mars-Mesec otežava spavanje, pa biste možda želeli da ustanete i obratite se neke aktivnosti oko kuće. Mesec u Raku kasnije tokom dana u kvadratu sa Jupiterom, pazite da ne preterujete.

Lav

U petak ćete biti više posvećeni prijateljstvu nego porodici, jer Mesec u Blizancima osvetljava tu oblast. Trigon Venera-Sunce u vašoj zoni komunikacije i veze. Zabava je trenutno na vrhu vaše liste obaveza. Ovaj nagon samo postaje jači kada se Mesec pridruži Marsu u subotu. Mesec u Raku u vašu dvanaestu kuću snova stiže na vreme. U subotu ćete morati da obuzdate višak jer Mesec formira kvadrat sa Jupiterom. Srećom, odradite nedelju i konačno ćete moći da se odmorite.

Devica

U petak, živi Mesec u Blizancima je trigon sa Saturnom , Venera i Sunce. Ovo je odlično za vašu karijeru i finansije, kao što je konjukcija Meseca sa Marsom u subotu jutro, znači da ćete morati da potrošite oprezno. U subotu podne Mesec u Raku vas poziva da provedete vreme sa prijateljima, i dok kvadrat između Meseca i vaše vladajuće planete Merkur može da oteže komunikaciju u nedelju, vi ste profesionalac i savršeno se snalazite u tim vodama.

Vaga

Avantura zvoni na vaša vrata u petak dok živih Mesec Blizanci ističe vašu devetu kuću, podržavajući Venera i Sunce u Vagi. Ako ne možete odmah da spakujete kofe i krenete na put, svako možete planirati. Trigon između Meseca i Saturna vam pomaže u logistici. Ne uzimajte stvari koje ne možete da ispunite. Konjukcija Meseca i Marsa zahteva praktičnost.

Škorpija

Romansa kuća na vaša vrata ovog petka dok Mesec u Blizanci osvetljavaju vaš intimni sektor, trigon Venera, Sunce i Saturn. Oslonite se na romantiku i planirajte sastanak. Nećete biti razočarani, posebno ako se to prenese na sledeće jutro, kada se Mars poveže sa Mesecom. Mesec u Raku vas podstiče da izađete u svet i uživate u novim prizorima, zvukovima i odnosima.

Strelac

Mesec u Blizancima u petak osvetljava vaš partnerski sektor, koji je u skladu sa romantičnim Venerom, Suncem i Saturnom. Planirajte svoj izlaz u skladu sa željama voljene osobe i bićete oduševljeni ishodom, posebno u subotu jutro kada se Mars poveže sa Mesecom. Jupiter, vaša vladajuća planeta, takođe kvadratira sa Mesecom u Raku. Vratite svoju energiju da preplavite život entuzijazmom i energijom.

Jarac

U petak bi mogao da izazove pobednički ples dok Mesec u Za Blizanci, osvetljavaju vaš sektor zapošljavanja, sa trigonom Venere, Sunca i Saturna. Poklonite se dok vas reflektor obaveštava. Subotnja konjukcija između Marsa i Meseca može olakšati prekomerni rad. Srećom, Mesec Rak stiže na vreme da ohladi stvari. Čak vas i kvadrat između Meseca i Jupitera upućuje na ognjište i dom.

Vodolija

Mesec u Blizancima inspiriše romantiku jer se kreće kroz vaše peto polje, trigon Venere i Sunca. Planirajte noćni izlaz i dopustite strasti da prevladate kada se Mesec spoji sa stranim Marsom u subotu jutro. Samo se uverite da ste ispravno pročitali signale. U nedelju, Mesec u Raku u vašem sektoru zdravlja i blagostanja poziva vas da se brinete o sebi, opustite se i uživate u zasluženom danu odmora.

Ribe

)

Mesec u Blizancima u petak u trigonu sa Venerom, Suncem i Saturnom ulivom divnu energiju u vašem domu i porodični sektor. Subotnja jutarnja konjukcija Mesec-Mars vas budi rano da biste mogli da počnete da realizujete projekat na koji niste stigli. Lako je preterati sa ovim tranzitom. U subotu i nedelju, Mesec u Raku izaziva vašu kreativnost na površini.

Izvor: