Šta ljubavni horoskop predviđa za 25. septembar

Ovn

Na sreću, niz novih događaja donosi vam najlepši užitak u ljubavnom životu ili u vezi sa bliskom osobom. Lakše nego inače uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosferu ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u vašem raspoloženju. Uživajte u interesovanju ili pažnji koju dobijate u društvu ljudi koje srećete. Imajte dobar osećaj, želite novu romansu, strastvenu ili uzbudljivu vezu. U zavisnosti od vašeg temperamenta, nekim ljudima delujete izuzetno ili neodoljivo. Ako ste u vezi, pokušajte da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na prave i najlepše vrednosti koje vas približavaju u ljubavnoj vezi.

Taurus

Ovo je osećanje trajanja za vas u različitim aspektima. Moguće su emocionalne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodni, prate vas periodi izolacije ili emocionalne distance, različite poteškoće. Savet je da stegnete unutrašnju snagu i da imate mnogo strpljenja u iščekivanju da ćete dobiti novi sunčani, ljubavni i srećni dani. Pročitajte: Kineski horoskop za 2022. – Dolazi nam godina vodenog tigra i sa njom velike promene, evo šta svaki znak očekuje

Insistirajte Katarzina Grabovska na Unsplash

Blizanci

Stalo vam je da preuzmete nemir ili „emocionalnu krizu“, pa ste pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Moguće je da saputnik izražava nezadovoljstvo i pokušava da vas ubedi u drugačiji način razmišljanja. Privremena razdvojenost od voljene osobe ili emocionalna distanca trebalo bi da vas ohrabre da smislite dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihičku ravnotežu. Sve je rešeno dobro, po principu dogovora i sa zajedničkim emocijama. Radite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubav i osobu do koje vam je postalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti deluju više kao „zamena” za neke neotvorene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog uz obostrano zadovoljstvo.

Rak

U narednim danima neće biti značajnog pomaka u vašim emotivnim odnosima. Sigurno ćete imati dovoljno energije, posebno za komunikaciju, pa će mnogi ono što im nedostaje u emotivnom smislu nadoknadite rečima. U tome će uspeti.

Ljubazni horoskop za 25. septembar za preostale znakove možete pronaći u sledećem tekstu

Leo

Oni koji su na putovanju mogli bi da dožive ljubav iz snova. Oni koji ne putuju menjaće lepe ideje sa drugom stranom. To će ojačati poverenje u odnosima, a samci će biti skloni da traži samo svoje vrhunsko. Ništa drugo neće doći u pitanje.

Djevica

Ako ste u vezi: Sa bračnim ili emotivnim partnerom moći ćete da se dogovorite o svemu što je važno da vaša veza funkcioniše bez većih poteškoća. Ako nećete moći da provedete sa partnerom onoliko vremena koliko biste želeli, vreme koje trošite na druge stvari će se pokazati korisnim za oboje, jer će vam dugotrajno doneti materijalnu korist. Biće vam potrebna podrška i razumevanje voljene osobe, koje neće uvek naći kada vam treba, ali će u najvažnijim trenucima saputnik biti uz vas. Potrebno je da radite na ostvarenju zajedničkih ciljeva, jer ćete u tom pogledu imati povoljne okoline koje će doprineti harmoničnim odnosom između vas dvoje.

Ako ste slobodni. teško da priđete osobi koja vas već duže vreme privlači jer nećete biti sigurni kako da se postavite i da li će vaš sledeći biti uspešan. Kada se konačno odlučite da to uradite, shvatite da je osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno stupila u vezu. Nakon toga bićete meta osobe koja je zaljubljena u vas i koja će vas proganjati i pokušati da vas uveri da je on vaš idealan saputnik. Biće vam to više, a potencijalni udvarač vas neće ni privući.

Čitati:

10 najvažnijih datuma u ​​2022. – Izaberite pažnju na ove dane, mogli biste da vam promenite život

Shutterstock

Vaga

Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, što će pozitivno uticati na vaš brak ili emotivnog partnera. U stanju ste da unesete dinamiku u svoju vezu i ispunite svaki zajednički trenutak. Vaše sugestije će uglavnom biti prihvaćene sa entuzijazmom. Vaš saputnik će vam ugoditi i dozvoliti vam da vodite i pokrenete zajedničke aktivnosti, ali pazite da ne preterujete. Dozvolite svom partneru da povremeno preuzme vođenje, predloži zajedničke trenutke, preuzme vođenje. Ako pokušate da se nađete po svome, u drugom delu meseca biće kraj neprijatnim svađama Ako ste slobodni: početi da privuče ljude suprotnog pola, takav magnet. Delujte izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse da uđete u novu emotivnu vezu. Kako će se i vaša strast povećati, moguće je da ćete imati nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste se mogli zaljubiti u osobu u kojoj nećete imati sreće u ljubavi i.

Scorpio

Neki će prepoznati svog vrhunskog partnera u svojoj voljenoj osobi. Biće malo zbunjeni, ali i spremni za akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Na to imaju pravo, pa neka iskazuju svoje potrebe. Dok će vam pomoći da ponudite različite opcije da zajedno provedete slobodno vreme, vi ćete se stalno na nešto žaliti. Neki će duvati i na hladnoći i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanje i radost.

Ljubavni horoskop za 25. septembar za preostala četiri horoskopska znaka možete pronaći u nastavku

Strelac

Veza sa voljenom osobom biće jaka u udaljenim i neobičnim temama i aktivnostima. Pred vama su dani u kojima ćete razumevati ideje o svemu i svačemu, ali će vas oboje ispuniti. Oni koji su i dalje slobodni traže osobu svojih snova.

Jarac

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite svoju bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privatnom polu. Zato ne gubite vreme i energiju na bivše, već se fokusirajte na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobidite: Vaga, Ovan, Blizanci.

Čitati: Mesečni horoskop za septembar

Insistirajte Devon Divine na Unsplash

Vodolija

U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako postići. U ljubavnom životu ili u vezi sa voljenom osobom delujete veoma energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostav ili zapaženu ulogu. Uživajte u nečijoj emocionalnoj naklonosti i pažnji koju dobijate. Imate želju da se nametne u nečijem društvu i vešto iskoristite svoje zavodljive sposobnosti. Želite uzbudljivu romansu ili strastvenu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emocionalnim statusom, odgovorite na mogućnost koja vam se nudi. Ako ste u ljubavnoj ili bračnoj vezi, naći ćete zadovoljstvo kod voljene osobe. Nema potrebe da se dokaže nekom drugom, osim ako ne sumnjate u budućnost vaše veze. Ako ste mladi ili slobodni, budite dovoljno taktični, sačekajte novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

Ribe

Sa voljenom osobom ove nedelje doživljavate neke, može se reći, idilične trenutke. Naravno, srećni ste i ispunjeni, jer su zajednički trenuci koje doživite sa voljenom osobom ove nedelje zaista posebni. Vi ste u vezi koja se razvija u pravu o kome ste samo sanjali, prestanite sada. Biće izgovorene prilično velike reči i napravljeni veliki planovi između vas dvoje ove nedelje. Osećate da je vaša budućnost svetla sa osobom sa kojom ste. Međutim, ako ste slobodni, osetite veliki pritisak da promenite svoju kuću. Radićeš sve da upoznaš tu posebnu osobu

Pročitajte više