Ovan

Ovnovi će početkom meseca doći nalet snage i spremnosti za novu fazu u vezama, ali zvezde ne savetuju žurba. Pre toga, vaša veza mora biti testirana i proći kroz određene prepreke. Nakon toga odlučujete da li ste spremni da nastavite vezu. U drugoj polovini meseca treba da slušate svoja osećanja. Ovi koji su u vezi treba da smanje ljubomoru, jer ona neće doneti ništa dobro u vašu vezu.

Bik

Zvezde savetuju da slušate svojim osećanjima i uzimajući u obzir prošlo iskustvo. U mnogim situacijama vredi preuzeti inicijativu. Slobodni Bik treba da provodi što više vremena u društvu, poznaje nove ljude i izlazi, jer to povećava šanse za pronalaženje srodne duše. Bikovi koji su zauzeti će želeti da poboljšaju vezu i podignu je na viši nivo.

Blizanci

Porodica Blizanci su više zbirni vezama i slobodni Blizanci su uvek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite o sebi i odmorite se. Kada prestanete da pokušate da nađete svoju ljubav, ona će vas sama sresti – i tamo gde je najmanje očekujete. Pokušajte da se okružite samo pravim i pouzdanim prijateljima. Porodični znaci mogu nastaviti sa planiranim potezom. Pođite sa partnerom na izvor u prirodi, jesenje boje i promena pejzaža će vas još više zbližiti.

Rak

U ljubavi sfere, Raka očekuje uspešan mesec . . Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Za bračne parove početkom meseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica. Uvek pokušajte da otvoreno komunicirate i pronađite rešenje. Druga polovina meseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu. Slobodni Rakovi mogu upoznati svoju ljubav. Ne odustajte od zabave – možda ćete tamo poznati osobu za sebe.

Lav

Usamljene Lavove u novembru očekuju zanimljiva poznanstva. Ako nećete odmah videti osećanja uključena zaljubljenošću, moguće je da je ovo deo igre. Promene u vašem ličnom životu i otpuštanje prošlosti pomoći će vam da poznate svoju ljubav. Lavovi porodični odnosi mogu izgubiti iskru. Trebalo bi da pratite svoje ponašanje, tražite kompromis i vratite poverenje svoje srodne duše. Provedite više vremena sa svojim partnerom ovog meseca.

Devica

Za samca, novembar će biti najuspešniji mesec. Sudbina će vam dati mnogo šansi da upoznate svoju ljubav. Pokušajte da uvek budete u centru događaja. Budite saosećajni prema drugim ljudima i ne osuđujte nikoga. Famili Tool će razmišljati o proširenju porodice. Zajednički poslovi kod kuće pomoći će vam da se približite sa vašim drugim osobom.

Vaga

Usamljenim Vagama novembar će doneti mnogo poznanstva. Čini se da uživate u pažnji suprotnog pola, ali kada dođe vreme za izbor, treba pažljivo pogledati sva rešenja. Budite oprezni pri izboru partnera i ne ulazite odmah u odnos poverenja i intimnu vezu. Pokušajte da izbegnete sumnjive situacije. Kraj meseca mogu da vas zadese manje nevolje, ali ćete se lako nositi sa njima.

Škorpija

I porodične i usamljene Škorpije imaju pred nama je naporan. mesec. Vaša ljubav prema intrigama i flertovanju može dovesti do stvaranja zanimljivih poznanstava. Međutim, toliko ste fokusirani na pronalaženje srodne duše da zaboravite na sve ostalo. Porodične Škorpije ne bi trebalo da zloupotrebljavaju laži. Vaša sposobnost da lako nađete ono pozitivno će vam pomoći da izgladite sve sukobe. Nakon što pređete mesec, sudbina će vas nagraditi harmoničnim odnosima.

Strelac

Novembar neće biti baš povoljan mesec za Strelce koji su tražeći srodnu dušu. Svaki pokušaj da se izgradi romantična veza neće uspeti. Vredi steći iskustvo i pokušati ponovo pronaći svoju ljubav. Tokom ovog vremena upoznaćete različite ljude. Strelac u vezi može da se suoči sa hladnoćom. Zakažite termin koji će vam pomoći da iskreno razgovarate o svom bolu. Donesite kraj meseca, problemi će biti rešeni.

Jarac

Za Jarčeve druga polovina meseca može dati voljenu osobu, ali prvo morate proći kroz neke prepreke. Neodlučni Jarčevi mogu rizikovati da izgube osobu koja im se sviđa. Da bi se otvorili i pokazali svoja osećanja, Jarčevi treba da budu sigurni u ozbiljne namere svog partnera. Porodične Jarčeve očekuje miran novembar. Zajedno sa voljenom osobom idete ka svojim ciljevima.

Vodolija

Slobodne Vodolije očekuju probleme u potrazi za srodnom dušom. Svojim ponašanjem možete otkriti potencijalnog partnera. Ne treba da se plašite: kraj novembra može doneti pozitivne emocije i samu osobu koja je spremna za ozbiljnu vezu. Dozvolite svom partneru da izrazi svoja osećanja. Zauzete Vodolije treba da razmisli o prelasku na novu fazu u svojoj vezi.

Ribe

Novembar će omogućiti Ribama da upoznaju svoju srodnu dušu. Možda će to biti neko iz kruga bliskih prijatelja. Pokušajte da budete pažljiviji prema svojoj voljenoj osobi – postoji rizik da ih povredite svojim dvosmislenim ponašanjem. Uverite se da su vaša osećanja iskrena i tek onda udite u vezu. Zauzete Ribe ponekad moraju da slušaju savete drugih. Pokušajte da pratite svoje ponašanje – imate tendenciju da budete impulsivni

Pročitajte više