Najbolji ljubitelji zodijaka: Za kim su žene lude

od strane | jun 2, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Ko su najbolji ljubitelji zodijaka? Kada je veza tek na početku, želite da znate što je više moguće o svom partneru. Horoskop, naravno, nije referentna knjiga intimnog života, ali daje relativno tačne opšte karakteristike znakova zodijaka. Nije za ništa što su se vekovima i kraljevima i obični smrtnici obraćali astrolozima za pomoć.

Iznad

On ima sve pod kontrolom. Slobodno se prepustite tome – nećete se pokajati. Ovnovi su spontani i inventivni, pa im odgovaraju partneri koji su maštoviti i temperamentni. Veruje se da su pre 30. godine oličenje vernosti, ali sa godinama njihov žar postepeno nestaje i više ne traži avanture po strani. Ako želite da zavedete Ovna, budite misteriozni, nepredvidivi i strasti. I znate da se niko ne ljubi bolje od Ovna.

Bik

Ne žure im se, gotovo ne u krevetu. I nemaju problema da se predaju svom partneru. Nisu skloni eksperimentisanju. Bik je veoma prizemljen i pragmatičan znak, pa su čak i u naletu strasti potpuno svesni šta se dešava. Ženski trikovi kod njih ne idu. Ako nije zainteresovan, biće gotovo nemoguće zavesti je.

Blizanci

Blizanci su dobri u svemu, uključujući i krevet. Oni to vole flertuju a to očekuju od svog partnera. Već pri prvom susretu znaju kako da naprave pravu atmosferu i jednostavno vas obore s nogu. Oni su nežni, pažljivi i seksu pristupaju kreativno i maštovito. Da nisu tako priča i skloni hvalisanju, dao bih im titulu najboljeg ljubavnika.

Rak

Za razliku od pričuvnih Blizanaca, on će utisak o susretu ostaviti za sebe. Rakovi su oni muškarci koji svojom partnerkom donose kafu u krevet, a noć će učiniti sve za svoju volju. Njegov partner je važniji od društvenog zadovoljstva. Inače, jedan od retkih znakova koji vole igračke za odrasle i aktivno ih koriste.

Vellness vodič: Kako stvoriti zdrave navike?

Lav

Spremite se za spektakl. Ipak ćeš ići u kret sa kraljem. Što ga više hvalite, biće mu bolji. Lav će vam pokazati šta je strast. Velikodušan je i ne štedi na poklonima. Ali u seksu ga treba pratiti u svemu, šta god da smisli. I može mnogo toga da smislim.

Devica

Slobodno preuzmite inicijativu jer pedantna Devica ima tendenciju da odugovlači. Device su romantičari i idealisti, zahtevni prema sebi i sumnjičavi. Oni cene inteligenciju i humor, tako da ne morate da brinete celulit.

Nejasno

To je oličenje harizme, muškosti i prirodne seksualnosti. Po pravilu su dobro građeni. Ovo su Venerini štićenici i za njih je ljubav smislio život. I uopšte nisu monogamni. Prelepi ljubavnici, nežni i strastveni. Biraju lepe devojke, estetika im mnogo znači. I ne voli dosadu i monotoniju.

Škorpija

Da, već znamo da su bogovi seksa. Zaista im je teško odoleti. Ali ne vole sve žene takvu nezasitnost u krevetu. Ako ćete svoju sudbinu povezati sa muškarcem Škorpijom, pripremite se za buran intimni život. Ako ga odbijete, on će odmah tražiti nešto sa strane. Škorpije vole egzotiku, a istovremeno su sadisti i mazohisti.

Strelac

Nećete ni trepnuti, a naći ćete se u Strelčevom krevetu, ako ste pre toga bili odana supruga i idealna majka. Ali Strelac je tako razigran. On veoma dobro zna kako da dođe svakoj ženi. Neverstvo u njih ugrađuju zvezde. U intimnim vezama Strelac ume da stvori opuštenu atmosferu, sa njim ne morate da se kažete boljim nego što zaista jeste.

Jarac

Jarčevi su lojalni i pouzdani ljudi koji nikada neće tražiti avanturu kao Strelac ili Blizanci. U krevetu, pažljivo ugađa svojoj voljenoj, slušajući njene želje. Među, postoji i druga strana medalje. Jarac takođe voli sado-mazo igre. Ali ne brini. Oni nikada neće učiniti ništa protiv vaše volje.

Vodolija

Bira devojke koje su kreativne, načitane, obrazovane i… vitke. Za Vodoliju su dobra figura i negovano telo od najveće važnosti. On sam ne propušta džogiranje i očekuje takav stil života od svog izabranika. A kada je u pitanju seks, nema šta posebno da se kaže: on je tradicionalan i predvidljiv.

Riba

Ribama odgovaraju nezahtevni partneri koji im neće praviti probleme. Nisu mnogo skloni emocionalnim izlivima i naletima strasti. Ali rekviziti su važni. Saten, čipka i igranje različitih uloga će ga oboriti s nogu. Brzo im može dosaditi seks u spavaćoj sobi, pa se pripremite za avanturu.

Izvor slike/gettiimages.co.uk

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije