Najnegativni horoskopski znaci: Svima kvare raspoloženje!

od strane | jun 8, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

U nastavku vam otkrivamo koji su najnegativniji horoskopski znaci.

Sa ovim znaci zodijaka stalno ih nešto muči, stalno se žale, pa kao rezultat uspeju da ti pokvare raspoloženje… Da vidimo ko je!

Devica

Device su izuzetno ljubazne, sve dok stvari ne kreću po zlu. Oni su „skloni“ da izraze bes ili razočarenje, posebno zato što imaju veoma visoka očekivanja, uglavnom od sebe, a manje od drugih. Uopšteno govoreći, puštaju da im smetaju sitnice, na primer kada nešto nije tamo gde su ostavili ili ne ide po planu. Pored toga, ovaj znak može da gunđa jer ne sluša. Ako živite sa Devicom, dobro znate šta znači reč „jadan“ i bez ozbiljnog razloga i kako funkcioniše, brzo će preneti nezadovoljstvo na vas, pa čak i kada ste srećni ili uzbuđeni zbog dobrih vesti ili predloga.

Rak

Rakovi su mrzovoljni (čast izuzecima). Kada zasijaju najbolje što mogu, kada ih neko povredi ili ih neko koga voli kritikuje, tada počinje zamračenje. Osim toga, veoma ozbiljno shvataju društvene razlike, (ako nisu bogati jer se onda stvari menjaju), odnos i razdvojenost ili porodične razlike. Nije im strano žaljenje i jadikovanje, tipa „svi osim mene imaju“ ili „da imam para, radio bih ovo“. I sve to i kako utiče na raspoloženje ljudi oko njih.

Najnegativniji znaci zodijaka – Ribe

Kao i Rakovi, Ribe su veoma emotivni znakovi, sa čestim promenama raspoloženja. A tamo gde su svi dobro raspoloženi počinje njihova drama. Suzne oči, podignuta glava registrovani su znak da će uskoro početi jadikovanje i da ćete se jednom zauvek oprostiti od dobrog raspoloženja, jer su i oni jedan od pozitivnih koji utiču na svoju negativnu okolinu.

Jarac

„Uzemljenje“ je Jarčeva specijalnost i naravno da će vam baciti tu liniju ili vam dati onaj savet koji će vas nespretno baciti na zemlju. Retko će sa njim deliti radost i slaviti zajedno, jer on uvek u svemu nade manu. I to i kako to prenosi na ljude u svom okruženju.

Lepota i zdravljeoatava/iStock/Getti Images Plus preko Getti Images

Najnovije na portalu Marie Claire

Detaljnije