Šta predviđa nedeljni horoskop 10. oktobra?

Ovan

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se kontinuirano istakne posebnim rezultatima i da uvek ostavite neki veličanstven pritisak. Trenutno postoji neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se nosite u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno volite porodičnu harmoniju i nečije prisustvo, jer na taj način možete postići bolju psihičku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite svoju volju osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Taurus

Donesite niz važnih odluka i odlučite postupajte u svojim namerama pred kolegama. Ostaje vam da sprovedete u delo sve ono što ste odgovorili u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i gubite vreme na neka sporedna pitanja. Imate dobar osećaj, a ljubazan događaji koji osećaju najavljuju srećan ishod u vašem odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje samo pratiti svoj osećaj i ne pričati više.

Pročitajte:

Veliki godišnji horoskop 2022

Fotografija od Mateus Campos Felipe na Unsplash

Blizanci

Situacija oko vas deluje veoma promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je držati se dokazanih pravila i izbegavati bilo kakav rizik. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijate bolje uslove ili za sledeći period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, pa odnos sa partnerom doživljavate kao stvaranje vaših „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.

Rak

Zahvaljujući dobrim idejama i strategiji koju sprovodite, svojim kolegama delujete veoma ozbiljno. U odličnoj ste prilici da ostvarite dugoročne poslovne interese. Znate kako da se nametnete u pravom trenutku i često preuzimate vođenje u pregou njima. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Zadovoljni ste nečijom naklonošću.

Nedeljni horoskop stupa na snagu 10. oktobra za preostale znakove ispod

Lav

Ponekad morate prihvatiti najviše okoline, kako biste sebi i drugim dokazali da ste do najrazličitijih uzroka. Oslonite se na svoju intuiciju. Sa bliskom osobom možete sve da preuzmete na dobar način, dopustite da vas tačna doza mudrosti, emocija i strasti dovede do zajedničkih ljubavnih rešenja.

Djevica

Ulažete veliki trud da postignete pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji niz događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve rokove. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, nema razloga da izgubite nadu ili se distancirate od partnera.

Pročitajte: 10 najvažnijih datuma u ​​2022. – Izaberite pažnju na ove dane, mogao bih promeniti svoj život

Fotografija Jose De Kueiroz na Unsplash

Vaga

Veliki ste korak ispred drugih, jer možete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da moderniji pristup zajedničkim temama ili interesovanjima donosi dugoročni uspeh. Za voljenu osobu postavljate prestroge kriterijume, ali i vaše ohrabrenje može imati blagotvoran efekat na više načina. Emocionalni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se poboljša zajednički odnos.

Scorpio

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju više angažovanja ili nove dileme koje će se javiti morati da rešite veoma ekspeditivno u najkraćem mogućem roku. Tražite nečiji savet na vreme kada pravite finansijske cene i ulaganja. Imajte pritisak da partner nešto nešto krije, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili javlja nervozu. Ponekad možete nepotrebno da zamišljate stvari koje drugi ne vide i preuveličavate svoje ideje.

Nedeljni horoskop koji je usvojen 10. oktobra za preostale znakove možete pronaći ispod

Strelac

U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete rešiti niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete međusobne dogovore i udruživanje različitih osoba. Uverite se da neko ozbiljno shvata vaše ideje o finansijskim zahtevima koje imate. Prolazite kroz fazu promene u odnosu sa ljubavnim partnerom, ali ne treba odustati. Važno je da pozitivno utičete na svet oko sebe i da svoju volju osobu kontinuirano podstičete na zajedničke promene.

Jarac

U zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije, smislite neka nova ili modifikovana rešenja koja će vam doneti najbolje rezultate. Potrebni su vam različiti diplomatski maniri ili kompromisna varijanta, kao uspešan sistem koji donosi korisne i dugoročne rezultate. Uživajte u različitim situacijama u svom ljubavnom životu. U vezi sa voljenom osobom postaje moguće, kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Čitati: Mesečni horoskop oktobar

Fotografija Fuu J na Unsplash

Vodolija

Poslovni problemi sa kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor ili dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da cenite svoje mogućnosti pred okolinom. Najbolje je prepustiti ljudima od poverenja da odlučuju o nekim zajedničkim interesima. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se kontinuirano preuzimaju različita ograničenja kroz koja prolaze u odnosu sa partnerom.

Ribe

Nagle promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju dobru koncentraciju kako bi se na vreme pogodili u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uravnotežiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničkog sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proizilazi iz unutrašnje potrebe, da se sve dobre misli i topla osećanja uvek dele ili menjaju sa bliskom osobom.

Opširnije