Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra: Šta nam donosi opozicija Sunca i Neptuna

od strane | sep 18, 2023 | Horoskop | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra obeležiće nekoliko važnih planetarnih aspekata, a izdavajaju se opozicija Sunca i Neptuna na početku nedelje.

Ovan

Početkom nedelje Ovnovi rizikuju da uđu u situaciju koja će na prvi pogled delovati bezizlazno. Oni Ovnovi koji budu strpljivi, do četvrtka će pronaći način da reše nastali problem na najbolji mogući način. U suprotnom, podlegavši nestrpljenju i emocijama,  rizikujete da napravite pogrešan izbor čije posledice ćete još dugo osećati. Zdravlje će biti prilično dobro, samo se čuvajte prehlade. Finansijski sektor će ostati nepromenjen u odnosu na prethodnu nedelju, ali će se na poslu dešavati pozitivne promene. Što se tiče romantike, bićete zbunjeni navalom obožavalaca i biće izuzetno teško izabrati jednog.

Bik

Ove nedelje bićete zaokupljeni materijalnom situacijom, zbog opozicije Sunca i Neptuna. Neki od vas će čak napraviti duboku reviziju svojih resursa, sredstava i sposobnosti, sastavljajući neku vrstu plana budućih akcija u materijalnoj sferi. Moguća su kašnjenja kada su novčani prihodi u pitanju na koje ste računali. Teško da ćete izbeći nerviranje zbog novca. Što se ljubavi tiče, možda ćete žestoko iznervirati partnera jer se ponašate hladno i nezainteresovano. Kada je zdravlje u pitanju, moguće je pogoršanje hroničnih endokrinih bolesti. Tipični predstavnici ovog zemljanog znaka takođe treba da obrate više pažnje na ishranu, i da eliminišu hranu koja je previše slana, masna ili slatka.

Blizanci

Ova nedelja je Blizancima pripremila mnogo zanimljivih događaja vezanih za profesionalnu sferu. Cele nedelje ćete rešavati složene zadatke koje vam je postavio menadžment, a čorbu će zakuvati opozicija Sunca i Neptuna. Navikli ste da se oslanjate na intelekt i teško vam je da uzmete u obzir emocionalnu komponentu problema. A upravo je to ono što se traži od vas. Krajem nedelje suočićete se s manjkom energije, ali to nije ništa što ne može da reši druženje s prijateljima za vikend. Finansijska strana života neće izazivati brige. Osim povećanog stresa, zdravlje će biti dobro.

Rak

Nećete biti baš  uelementu ove nedelje, najviše zbog opozicije Sunca i Neptuna. U spektru emocija, preovladavaće melanholija. To će, pre svega, biti povezano s romantičnom sferom života. Gotovo svim tipičnim predstavnicima ovog vodenog znaka predviđaju se nesporazumi i sukobi sa srodnim dušama. Sami Rakovi neće inicirati sukobe, već će se, naprotiv, truditi da izglade situaciju svim sredstvima. Iako bi, ponekad, valjalo da se otvoreno suprostavite i odbacite neopravdane optužbe upućene vama.  Profesionalna sfera zahtevaće posebnu pažnju Rakova zaposlenih u IT sektoru ili u sektoru proizvodnje. Finansijska situacija će biti stabilna, a zdravlje će biti dobro.

Lav

Za Lavove će ova nedelja biti prilično mirna, pa čak i dosadna, naročito zbog opozicije Sunca i Neptuna. Prilično će vas frustrirati to što ne možete da radite ono što želite. Moraćete da posvetite veliku pažnju rođacima, deci ili bliskim ljudima, zabave i događaji će biti odloženi. A sastanci sa prijateljima neće doneti priliv pozitivne energije kakvom se nadate. Malo je verovatno da ćete se baviti novim projektima na poslu, pre će biti da ćete morati da sve mane i greške u starih. Zdravlje će biti prilično dobro, jedino na šta treba obratiti pažnju su  prejedanje i zloupotreba alkohola. Finansijski prihodi obećavaju da će biti stabilni tokom cele nedelje.

Koji kolagen je najbolji i najisplativiji – morski ili životinjski? Stručnjaci otkrivaju

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra: Devica

Ova nedelja obećava da će biti aktivna i bogata raznovrsnim događajima. Pod uticajem opozicije Sunca i Neptuna, profesionalna sfera će zahtevati odlučne akcije, čak i sukobe s  kolegama, ali će, na kraju, sreća biti na vašoj strani. Imaćete priliku da proširite svoju sferu uticaja, naročito ako se bavite medicinom. Smeši vam se značajno priznanje ili povećanje prihoda. Zdravlje će biti prilično dobro, osim kod Devica koje su meoropate. Što se tiče sfere romantike i veza, želećete da zauzmete prilično čvrst i neće vam padati na pamet da pravite kompromise. Razmislite još jednom da li je to dobra taktika.

Vaga

Moraćete da branite svoje lične granice skoro cele nedelje, kako na poslu, tako i u odnosima sa voljenima. Relevantna će biti i pitanja vezana za sopstvene životne ciljeve, želje ili planove. Ispostaviće se da se ovi planovi ne poklapaju uvek sa planovima vaših partnera, kako u poslu, tako i u ljubavnim odnosima. Međutim, razjašnjavanje ovakve situacije pomoći će ne samo da bolje razumete sebe, već i svoje “saputnike” u životu. Čuvajte se prehlade krajem nedelje , kao i povreda tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti. Ovo poslednje bi trebalo smanjiti najmanje do početka sledeće nedelje. Finansijska sfera će zahtevati povećanu kontrolu nad troškovima.

Škorpija

Ova nedelja obećava da će biti prilično stabilna i predvidljiva. U profesionalnim poslovima uspeh će pratiti Škorpije koje se bave trgovinom, bankarstvom i osiguranjem. Dobra finansijska situacija će zadovoljiti većinu Škorpija, koji će tokom ovog perioda biti sklone štednji i smanjenju troškova na najmanju meru. Briga o svom zdravlju omogućiće vam da izbegnete moguće prehlade i povrede, kao i virusne infekcije. Što se tiče sfere romantike, bićete prilično lenji, što uopšte nije tipično za vas, a sve to zbog opozicije Sunca i Neptuna. Radije ćete provoditi slobodno vreme kod kuće, uz knjigu i kućnog ljubimca, nego ga trošiti na sastanke i šetnje pod mesečinom.

Strelac

Biće ovo jedna mirna nedelje u kojoj ćete biti zaokupljeni svakodnevnim poslovima. Jedino što može da unese nervozu jeste problem s decom, koja će biti pod uticajem opozicije Sunca i neptuna. Ako ste nezaposleni, vrzmaće vam se po glavi ideje o pokretanju sopstvenog posla.  Zdravlje se do kraja nedelje može blago pogoršati zbog mogućih alergija. Lek za to može biti dobar san, šetnje na svežem vazduhu i umerena fizička aktivnost. Finansijski prihodi će biti nestabilni, ali to neće uticati na vaše raspoloženje. Romantična sfera može se aktivirati krajem nedelje za slobodne predstavnike ovog znaka. Prijatelji će se pokazati kao odlične provodadžije.

Jarac

Pred vama je teška nedelja i pokušajte da se oduprete jakim destruktivnim emocijama koje će vas savladati niotkuda. U profesionalnoj sferi može doći do oštrih i naglih promena povezanih sa rizikom, zloupotrebom moći ili zloupotrebom ovlašćenja. Ovo posebno može uticati na Jarčeve koji se bave sportom, vojnim poslovima, policijom ili finansijskim špekulacijama. Za porodične Jarčeve nedelja će doneti sukobe i svađe, a za one koji su i dalje slobodni, naprotiv, sastanke, prijatnu komunikaciju sa suprotnim polom, zanimljiva poznanstva. Ako ste rođeni krajem decembra čuvajte se povreda. A ako ste rođeni u januaru, pogući su skokovi krvnog pritiska.

Vodolija

Bićete zauzeti pomaganjem članovima porodice i rođacima, što će zahtevati veliku odgovornost i pažnju. Vremena za zabavu i susrete sa prijateljima gotovo da neće ostati.  Zdravlje obećava da će biti dobro, pod uslovom da dovoljno spavate i da se zdravo hranite. Uzimanje vitamina i multivitamniskih preparata pomoći će vam da izbegnete prehlade i infekcije, a redovne šetnje na svežem vazduhu obezbediće dovoljno snage i energije. U suprotnom, opozicija Sunca i Neptuna bi mogla baš lepo da vas potkači. Finansijska situacija biće stabilna i predvidljiva, a ako ste usamljeni, krajem nedelje upoznaćete vrlo zanimljivu osobu.

Ribe

Zbog opozicije Sunca i Neptuna, bićete kao u magli cele nedelje. Tek ćete za vikend dobiti nalet snage i energije koji su vam neophodni za rešavanje važnih problema koji su se nedavno nagomilali. Profesionalna sfera tokom ovog perioda verovatno neće doneti zadovoljstvo, a dostignuća u njoj će biti skromna. Finansije vam neće zadavati brige, a zdravlje tipičnih predstavnika ovog vodenog znaka koji boluju od hroničnih bolesti popraviće se do kraja nedelje. Ljubav vam neće biti prioritet ove nedelje i svešćete komunikaciju s udvaračima na minimum.

Kako da podignete libido kada osećate da vam nije do seksa?

Carlo Prearo/gettyimages.co.uk

Opširnije