MO

Foto: Pekels/Kampus productions

Postoji toliko načina da se pokaže nezrelost, kao što su neodgovornost ili egocentričnost. Najnezreliji horoskopski znaci pokazuju ovaj deo sebe na različite načine.

Evo četiri najnezrelija znaka, prema astrologu Emili Njuman:
Ovan

Ovn se smatra bebom zodijaka, jer je prvi znak . Pod vladavinom Marsa, Ovnovi su veoma strastveni, orijentisani na akciju i učiniće sve što je potrebno da se stvari odvijaju onako kako žele. Međutim, oni su prilično lični i skloni su da svoje potrebe stave ispred drugih.

“Oni su odlučujući, ali to je definisano onim što žele, a ne onim što njihova situacija zahteva“, kaže Njumanova. „Njihovi postupci i napadi bijesa izazivaju veliku gužvu. Oni su tvrdoglavi i mogu da se ponašaju kao bebe ako se ne slažu sa vašim odlukom.“

Oni su takođe veoma konkurentni i mogu da budu veliki gubitnici kada se stvari ne slažu ne idu njihovim putem.trebalo bi.Na sreću,Ovnovi imaju tendenciju da se brzo oporave.

Blizanci

Kao znak koji predstavlja blizance, Blizanci u horoskopu imaju dve ličnosti koje se menjaju u zavisnosti od situacije ili ljudi oko kojih su. Prema Njumanu, „otvoreni i fleksibilni uslovi Blizanaca mogu da vide svaku oblast iz različitih uglova“, što ih čini veoma promišljenim i intelektualnim.

Istovremeno vreme, Blizanci su veoma zabavni. Oni više vole da stvaraju budu laganje i razigrane, bilo da su u pitanju razgovori koje vode ili veze u kojima su. Zato im je lako da se ponašaju nezrelo, spremno sa ozbiljnim horoskopskim znacima.

Rak

Rakovi mogu izgledati kao da imaju sv e zajedno sa svojim prelepim domovima i ljubav da brinu o drugima , međutim, oni su veoma dobri u pretvaranju. Prema Njumanu, oni su „izuzetno“ osetljivi znaci i imaju tendenciju da deluju na svoje emocije. u njegovoj sobi dajući vam tretman u tišini. Njihov pasivno-agresivni način suočavanja sa problemima može biti veoma frustrirajući za znakove koji imaju sposobnost da stvaraju vide objektivnije.Lav

Lav je još jedan znak koji voli zabavu koji ne voli da shvati stvari više ozbiljno. Vole da im se poklanja sva pažnja i uživaju da ih drugu brinu ili ih „čuvaju“.

“Lav se ne pretvara da je zreo“ , kaže Njumanova . Na tipičan način Vatrenih znakova, oni deluju bez razmišljanja, što ih može doneti u nevolje. Oni vole dramu i imaju tendenciju da i sami budu pomalo melodramatični.

Svet je njihova pozornica i oni su zvezda emisije. Lavovi su veoma ljubazni, velikodušni i odani, između ostalog, ponekad mogu biti malo previše za svoje prijatelje i porodicu.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i
iPhone.

Pročitaj više