365 dana nakon što je ušla u pogon za proizvodnju proteina, kompanija za prehrambenu tehnologiju ENOUGH je zabeležila završetak pozicioniranja na poslednjoj nedelji ceremonije. Početni potencijal će iznositi 10.000 tona godišnje. Zajednica namerava da poboljša proizvodnju na 60.000 tona do 2027. Firma je ciljala proizvodnju od preko milion tona kumulativno u roku od 10 godina od svog pokreta.

kvadrata za izgradnju0 metara u izgradnji015 metara izgradnje. Sas van Gentu u Holandiji. ENOUGH-ov mikoprotein, koji se nudi kao sastav ispod otiska ABUNDA, uzgaja se hranjenjem gljiva sirovina u ekspanzivnom stabilnom procesu fermentacije. Kroz sporazum o saradnji sa velikim sastojkom, Cargill će obezbediti DOVOLJNO sa ‘najprijatnije atmosferskom’ hranom za svoje glive – prvenstveno baziranu glavnom na proteinima.

Ovamoda je sa principijelnim sistemskim šablonom. . Novi objekat je podržao sferni Bio Primarili European Joint Endeavor CBE JU sa prijemom od 16,9 miliona evra fondova EU kao polovine misije Plenitude, koja uključuje učešće na turniruturniratakmičenja za učešćepartnera. , izvršni direktor CBE JU Nicolo Giacomuzzi-Moore, savetovao je prisustvo: „U današnje vreme inauguracije Plenitude-ove fabrike pokazuje vodeću ulogu glave Evrope u podršci u bio-primarnom sistemu i zasnovanom na principu. Abunda mikoproteina je proizveden u PLENITUDE-ovoj prvoj biorafineriji u svojoj formi koristi proces bez otpada da bi se kupcima predstavio održavanje i život poput mesa drugačije, istovremeno skidajući čist opteređenje i savremeni ekosistem. CBE JU je dao pogled na ovu misiju pomogao da se smanje kapitalni troškovi i bolja tehnološka efikasnost fabrika. Želeo bih da čestitam DOSTA i partnerima u misiji na ovoj najvažnijej prekretnici i zaštiti im na njegovom ili njenom doprinosu lokalnom ekonomskom sistemu i klimatskim ciljevima EU. Čekamo da istrajemo u podršci konzorcijumu u ovom ključnom poduhvatu.“

Fermentacija održivije budućnosti za proteine

ENOUGH veruje da će fermentacija igrati sve veću ulogu u tranziciji ka održavanju sistema ishrane koji je u stanju da prehrani rastu svetsku populaciju sa sedištem u planetarnoj populaciji(Građevinarstvo% granične vrednosti granične vrednosti planete. S obzirom da se predviđa da će se potrošnja proteina udvostručiti u narednih 30 godina, tranzicija proteina je ‘neophodna da bi se na održiv način zadovoljio jaz u proteinima’.

Fokusna tačka davanja ENGLISH se krene i skala neophodne proteinske tranzicije. U skladu sa podizanjem porekla, proces ENOUG je, kako mi kažemo, skalabilan da bi iskoristio bilo koju sirovinu koja se uzgaja u susedstvu, a sajam kompanije u srednjem savremenom periodu je da se razvije preko 2 miliona dolara tokom godine. potrebno više 300 u redu tona godišnjeg potencijala i DOVOLJNO očekujemo da će se ovo po svojoj prilici odvijati u najmanje tri oblasti da bi se uspostavila određena proizvodnja prekinuta i za sirovine.

za kupovinu sirovine. )“ENOUGH’s Fair je razvijanje potencijala za održive izvore proteina neživotinskog porekla u skladu sa potrebama tržišta. Postoji par prognoza koje se odnose na tržište da se tržište, po svemu sudeći, bolje i kako mi povezujemo ograničenje poboljšanja je lanac obezbeđenja stvoreno kvalitetno hranjenje u proteinu mogućeg izvora, uu mogućnosti da se stvori Izvršni direktor Jim Laird je objavio.

Uticaj prebacivanja 1 miliona tona sa životinjskih izvora na ANUNDA jednak je promenio 5 miliona krava, ili preko 1,2 miliona dolara više miliona dolara, i 26 miliona tona više miliona dolara. ili što je jednako sadnji>30 miliona stabala, sugeriše fajlovi opremljeni sa ENOUGH.

Štaviše, kompanija je usmerena na to da obezbedi da sastav koji isporučuje obezbeđenje obezbeđenja. ABUNDA je „totalni“ sastav hrane koji sadrži svih devet najvažnijih aminokiselina i ima više dizelskih vlaka. To je način koji se opisuje kao „svetla boja, lepog ukusa i vlaknaste teksture“ i jednostavno se koristi u različitim funkcijama, uključujući različite proizvode od mesa, morskih proizvoda

„Kao B2B dodaje hranljivog ukupnog sastava hrane, bogatog proteina i vlaknima, mi dajemo prednost prehrambenim firmama da više ne prave potpuno ukusnu i održavaju hranu, ali i zdravu i hranu. To je pre svega za stalno poboljšanje sektora, dozvoljavajući promenu u br
Opširnije