„KUPITE AUTO I ROLEKS DA BIŠTE ZVEZDA“: Delo o hvaljenju kolega

od strane | jun 4, 2023 | Hrana | 0 Komentara

Rada Manojlović otkrila je kakve je savete dobila od koleginice i zašto je odustala od plastične hirurgije.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Singer Rada Manojlovićkoja je godinama ulagala novac iz svoje karijere u kući u selu Četereže, često je bila na meti kritika „da treba da operiše nos“ i „instalirati silikoneSada je otkrila da je razmišljala da ode „pod nož“, ali i zašto je odustala:

Razmišljao sam o tome, jer kada uđete u sredinu u kojoj svi imaju implantate, jednostavno padnete na to. Ali kada vidim da su Irina Šaik i mnoge druge manekenke ostale ravne, onda sam ponovo pomislio. Inače, mislim da kamera doprinosi mojim godinama i bradi, ali dobro“, rekla je Rada.

Pevačica je otkrila i kako gleda na trend slika sa rolesima i drugim skupovima stvarima, koji je uzeo maha na društvenim mrežama.

„Imam obične prijatelje koji se ne bave javnim poslom, i igraju neki lažni život na tiktoku. Sve je postalo farsa. Mogao bih da imam Rolek, ali ga nemam. Jedan kolega, velika zvezda, mi je rekao: ‘Rado, moraš da kupiš bundu, auto i roleks da bi bio zvezda’. U startu znaš kako da budeš zvezda. Mislim da moja popularnost zavisi od moje spontanosti i lakoće. Svi su me zadirkivali jer sam 9 godina vozio pežo 207, što mnogi sebi mogu priuštiti. Mislim da je možda narod opterećen. Kako Madona i Britni Spirs idu na Mek, na primer. Zaista nisam opterećen ovim statusnim simbolima”.

Pevačica kaže da se ponaša spontano i „normalno kao obični ljudi”:

„Smatram sebe običnim čovekom, kao i drugi. Jednom prilikom sam prolazio u restoranu i ljudi su otvorili kuhinju da me vide. Zato sam otišao u kuhinju da se slikama sa kuvarom i konobarima. Video sam neke ljude koji se drugačije ponašaju prema konobarima ili vratarima u odnosu na reci Sašu Popovića ili nekog drugog. Moj tata je farmer. Poštujem svakog, a posebno onog koji je crnac, i zato uvek svima pripada”.

Svet poznatih ličnosti na dohvat ruke. Sve aktuelne teme, aktuelnosti i najtopliji tračevi na jednom mestu. Pridružite se Viber zajednici ŽIVOT SLAVNIH i budite ažurirani svaki dan!

(SVET, Grand)

Detaljnije