Početak Lansiranja, koji je u suštini uglavnom baziran u Kejptaunu, u Južnoj Africi, nedavno je obezbeđeno početno finansiranje od UM6P Ventures što bi mu moglo dati mogućnost da se omogući. Kompanija za prehrambnu tehnologiju takođe je dobila podršku od Garantuan Idea Ventures, Kale United, Food Ventures i CULT Cult Science Corp, između ostalih.

koji su proizvodili osoblje De Novo Dairi mlin proizvodi izraženi jedinstveno dizajniranom čvrstom kvasca kompanije. Dok neće uvek postojati stalni datum lansiranja, ali se kompanija nada da će ga lansirati neko vreme 2023.

„Postoji mnogo načina za pore i kožu mačke u smislu precizne, fermentacije ​ Suosnivač i izvršni direktor De Novo Dairi-a Jean Louvrens je rekao za DairiReporter. „Moda koju proizvodimo protein je užasno originalna. Mi smo takođe jedan od najpotpunijih korporacija u svetu koji radi na ovim konkretnim proteinima. Jedan broj [konkurentskih kompanija] radi na surutki i kazeinu, koji su proteini koji su efikasniji za označavanje, ali naši su bioaktivniji i mnogo skupova.”

„Po načinu kategoričkih sastava, to je čak i jedan projekat“, ​ dodao je, „ali veličina naših IP i patenata je umerena na kategoričku biotehnologiju i modifikaciju. “

Glavni fokusni nivo mleka De Novo je trenutno laktoferin – multifunkcionalni glikoprotein koji jača imunitet i vezuje gvožđe – „ali mi smo u strategiji razvoja platforme sa koje možemo da nastavimo da izmišljamo različite proteine u ubijanju koji viču mlečnim proizvodima“,​ definisao je Louvrens.

)

Prvi proizvod kompanije biće lansiran sledećim afrikom u sponu, gde se De Novo Dairi nada da će se naći u nedoumici kao ključni učesnik. U korak sa Louvrens-om, dok postoji raznovrsna ishrana i creva koja efikasne rade u Africi, nema velikog igrača sa kojima bi se takmičili, što ga čini pristojnom lansirnom rampom za kretanje. Jeftinija oznaka bavljenja istraživanjem i razvojem u Južnoj Africi – za koju se navodi da je čak šest slučajeva jeftinija kada se poredi sa SAD i Evropom što se odnosi na dopunske nivoe (Europe) – to odnosi se na dopunske nivoe poslovanja (Evropom). Druge strane u trendu brinu o svom tržištu stanovništva, De Novo Dairi ima ‘veoma svetske aspiracije’ i onda se da će postati veći u SAD – sa rezidentom UM6P Ventures kako bi pomogao u pokretanju udruženja I.

, prvo, debitantska ponuda prehrambene tehnološke firme treba da podstakne proizvođače. „Glavni slučaj zaposlenja kapitala koji smo prikupili mogli bi biti Lansiranje našeg prvog proizvoda, nastavak grupe za nastavak istraživanja i nastavak istraživanja. se u stvarnosti brinemo o našim ključnim kompetencijama i razvijamo kompaniju na taj način“, ​ javio je Lourens. „Prilično zarađujemo od putovanja radeći sa producentima i proizvođačima kompleta iz zastarelog projekta koji smo vodili, tako da zarađujemo prilično korektnu mrežu načinom rada sa našim strateškim partnerima)​

iznim strateškim partnerima.“

Govoreći o proizvodu znajući da se na njemu radi, Louvrens je zaključio: „To je proizvod koji ima za cilj da efikasno podstakne creva i imunološku mašinu ovi koji ga koristi. Prema našem veb prostoru, možda bismo mogli biti spremni da smislimo prilagođeni i personalizovani proizvod za narod, [prilagođujući se njihovom životnom stilu], kako bismo bili sigurni da zaradjuju vitamine koji su im potrebni.”

Svetsko tržište personalizovane ishrane postaje sve unosi jer sve efikasnosti potrošači traže ciljane savete o ishrani i kompanijama i proizvodima koji im pomažu da sastave trajnu trgovinu. Predviđa se da će ovo polje više nego udvostručiti svoje troškove tokom ove decenije, a njegova procena od više od 9 miliona američkih dolara u 2021. godini će biti umerena u milionima godina na osnovu 20 miliona dolara u 2021. godini, na osnovu 20 miliona dolara u 2020. godini. Records Bridge Market Re

Opširnije