in

Vrh Awww

Ja sam Vladimir Trifunović, izgubio sam novčanik u centru Beograda i imam nešto važno da vam kažem

Dečko nas je sve obradovao, bravo

Vladimir Trifunović izgubio novčanik u centru Beograda, sve je objavio na Fejsbuku i održao nam svima životnu lekciju za pamćenje.

„Ne znam kolika je verovatnoća za ovako nešto ali jutros smo se vraćali Rudhaman i ja sa Sunday Beat-a, standard doručkovali i čekali taksi na autobuskoj stanici kod hotela Moskve.

Dok smo čekali, nepotrebno sam spustio novačnik da me ne žulja na klupicu gde se čeka bus. Stiže taksi, ustajemo i sedamo u isti. Ruda brat me pita „Je l’ si uzeo novčanik“ – na šta mu ništa ne odgovaram jer je sedeo ispred mene, i vidno umoran ga nisam ni čuo.

Nastavljamo dalje ka Cvetkovoj pijaci jer pičimo na Zvezdaru i Mirijevo da se odbacimo i tek tu skapiram da mi nema novčanika…

Proveravamo brzo sve. Skapiram da mi je ostao na klupici kod hotela Moskva. Taksista Šumaher nas vraća za 10 min nazad leteći na „zelenom talasu“ semafora. Međutim – ništa…

Nema novčanika, unutra sav novac što sam imao, sva dokumenta, kartice – ma sve… Ništa, pregledali smo oko stanice malo okolo da ga neko možda nije tu bacio i uzeo novac. Međutim nema ni traga od novčanika.

Vraćamo se nazad do brata Srbu da nam da novac da platimo čoveku taksi.
U celom tom putu pričamo Ilija i ja kao dva šamana o karmi, energiji i kako „jebeš pare, ma samo dokumenta da se vrate“ i provuče se ideja da možda napišem na fejsu da mi je nestao novčanik ako neko možda ukuca moje ime i prezime sa lične karte.

Nismo hteli da se mračimo, već navodno ajde da verujemo da ga je našla dobra duša.

I kao što kažu „šta misliš, to i prizivaš“ – pišem jutros status da mi je nestao novčanik i da ako ga je našao neko možda neka mi barem dokumenta vrati.

Menjam i profilnu da bi me lakše prepoznali online – kad nakon 30 minuta ulazim u poruke gde stoji „1 Message Request“ (tu stoje poruke od ljudi koji ti nisu prijatelji). Otvaram poruku, a meni piše Teo Pavlovic

„buraz da nisi ti možda zaboravio novčanik?“

Nastavak na sledećoj.

Loading...