in

Još jedan dan… šta danas obući? Nekoliko konkretnih saveta

Majica sa printom je uvek dobar izbor, recimo

Bilo da izlazite u šetnju, na poslovni sastanak ili na žurku, u ovih nekoliko ideja svako od  vas može pronaći inspiraciju.

Pa da krenemo…

  • Svi imamo neki duks sa kapuljačom. Uparite ga sa farmericama i jaknicom od teksasa. Na taj način ćete imati slojevitu odeću i izgledaćete atraktivno. Ova kombinacija ide super i na patike i na ravne čizme. Možete nositi i choker ogrlicu. Odlična kombinacija za hladne jesenje dane.
  • Majica sa printom je uvek dobar izbor. Da bi ste je učinili još atraktivnijom, skupite materijal u jednu stranu i vežite običnom gumicom. Ili je vežite na isti način pozadi.

  • Većina nas ima bar jednu belu košulju ili bluzu. Farmerice i bela košulja su uvek pun pogodak! Ova kombinacija ide super i na visoke štikle.
  • Nabavite jedan jesenji kaput u kamel boji. Ovo je klasik koji se uvek nosi, uvek je u trendu. Ukoliko nemate novca za nov, probajte sa velikim izborom polovnih u second hand radnjama.
  • Kardigan u sklopu sa čipkanim topom je odličan izbor za dane kada nije ni toplo ni hladno napolju.

  • Karirana košulja sa belom majicom ispod je pun pogodak. Možete je vezati oko struka ili nositi na klasičan način.
  • Obična, minimalistička, uska haljina koju možete opušteno nositi svaki dan. Kombinujte je sa kariranom košuljom i starkama i bićete tip top.

Nadamo se da smo i ovog puta pomogli sa idejama ŠTA DA OBUČEM KAD NEMAM ŠTA DA OBUČEM. Ukoliko vam se dopao tekst, podelite sa prijateljima!

Pratite nas na Instagramu.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...