in

haha Tužno

JOVANA JEREMIĆ KROZ SUZE Stavljaju me u koš sa starletama zato što vodim Parove

Član je Socijalističke partije Srbije i ističe da, iako vodi rijaliti, ona ne učestvuje u njemu, već ujutru čita Mešu Selimovića, Ivu Andrića, knjige iz Ustavnog prava, istražuje političke sisteme i oduvek je želela da se bavi politikom

Jovana Jeremić
Printksrin youtube

Jovana je na televiziji od svoje 14. godine, gde se maltene od malena bavi dopisništvom, uređivačkom politikom, a najzanimljivije od svega jeste što je voditeljka završila Pravni fakultet u Beogradu. Popularnost je stekla kroz emisiju „Upoznajte Parove“ i ove godine se u više navrata našla na „udaru“ tabloida.

JOVANA JEREMIĆ Logičan sled moje karijere je da uđem u politiku jer sam kvalitetan kadar

Međutim, Jovanu priče i pisanja o njoj ne dotiču, jer ona, kako nam je objasnila, vodi miran i zdrav porodični život, kakvog se ne stidi i nikada se lažno ne predstavlja.

Član je Socijalističke partije Srbije i ističe da, iako vodi rijaliti, ona ne učestvuje u njemu, već ujutru čita Mešu Selimovića, Ivu Andrića, knjige iz Ustavnog prava, istražuje političke sisteme i oduvek je želela da se bavi politikom.

Jovana Jeremić
upoznajte parove printskrin

Time što vodim emisiju „Upoznajte Parove“ nijednog trenutka nisam bacila senku na sebe, da nisam dama. Šta više, ja sam namerno prihvatila to da radim. Uvaljen mi je vruć krompir, ali ja sam uspela da od te emisije napravim brend i ponosim se time. Dama se postaje ponašanjem, bitan je stil, rečnik, a najveće dame bile su one koje su pomagale narodu. Moja životna misija, pa i sutra u politici, biće da pomognem narodu, kome sam i do sada mnogo pomagala – naglašava voditeljka.

Jovana kaže kako ju je sudbina odvela u SPS, da je u partiju ušla iz ljubavi i da je, za razliku od drugih kojima je sve bilo dato od strane roditelja, ona morala mnogo više da se bori.

Jovana Jeremić ušla u politiku
Foto Tanjug/Filip Krajinović, jjinstagram printskrin

– Nije mi bilo lako. Kada sam došla na Pravni fakultet, gde je bilo preko 1.600 ljudi, bilo je teško izboriti se da ne budeš samo broj. Nikada nisam želela da budem broj. Izgubila sam celu mladost, učila sam dan i noć i zato me boli kada postavljaju pitanje moje stručnosti. Boli vas to kada znate koliko ste uložili, a živite u zemlji gde zato što vodite rijaliti, gde časno zarađujete svoj hleb, oni vas stavljaju u koš sa starletama. To me jedino boli i zbog toga ću da se bavim politikom, da takve predrasude ne postoje. Četiri godine sam samo učila. Nisam imala momka, samo sam trenirala i učila, uvek sam bila najbolja, a sada doživim da se od mog ulaska u politiku pravi sprdnja. E pa sve ću ih razbiti, garantujem! – priča Jovana kroz suze koje ne može da zaustavi.

Pogledajte intervju:

Preporučujemo da pročitate i biografiju Jovane Jeremić.

(Piplmetar.rs/Espreso)

Loading...