in

haha Tužno Štaa? Awww

Kako je Nebojša Glogovac upoznao drugu ženu Milicu Šćepanović i zašto se razveo posle 18 godina od Mine

– Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Neverovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim detetom, međutim, on je sve iznenadio. Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole preterano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti – rekao je izvor blizak Glogovcima

prva i druga žena Nebojše Glogovca
Foto: Blic, Klix, Instagram

Nebojša Glogovac postao je treći put tata malene Sunčice, koju je dobio u drugom braku sa Milicom Šćepanović. Kada se razveo od prve žene Mine Glogovac (koja je, uzgred rečeno, prelepa) posle 18 godina braka, mediji su ga bukvalno razapeli na krst. U fazonu, šta mu bi, kakav je to način i ostale slične priče. Novinski napisi su se malo primirili kada su videli koliko mu je lepa i mlada nova žena Milica. Ali ne zadugo.

Ovo je Mina, bivša žena Nebojše Glogovca, s kojom je bio 18 godina u braku i imaju 2 sina

Zamišljam Glogovca dok čita ovaj tekst i kaže „Koga, bre, zabole moj privatni život?“ Izvini, Glogi, ali ti si san mnogih žena u Srbiji. Tako da nas zanima ko je žena koja ti je ukrala srce, kao i kako si je upoznao.

Prošle godine su mediji pisali i kako se Glogovac snalazi u ulozi oca malene ćerkice, budući da sa Minom ima sva sina.

SLIKE PRVE ŽENE NEBOJŠE GLOGOVCA MINE GLOGOVAC VIDITE OVDE

SLIKU MALE SUNČICE VIDITE OVDE

Nastavak priče na sledećoj stranici.

Loading...