in

haha Tužno Štaa? Awww

Kako je Nebojša Glogovac upoznao drugu ženu Milicu Šćepanović i zašto se razveo posle 18 godina od Mine

– Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Neverovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim detetom, međutim, on je sve iznenadio. Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole preterano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti – rekao je izvor blizak Glogovcima

– Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Neverovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim detetom, međutim, on je sve iznenadio – rekao je izvor i dodao:

Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole preterano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti – priča izvor blizak glumcu Nebojši Glogovcu i otkriva kako protiču prvi meseci od rođenja njegove ćerke Sunčice.

prva i druga žena Nebojše Glogovca
Foto: Blic

– Ona je mnogo dobra beba, iako kao i sva deca ponekad plače, nije od onih previše zahtevnih, a Glogovac je vrlo posvećen otac. Nema problem ni da joj i sam promeni pelene, ni da je okupa, nahrani. Naprotiv, uživa u tome, što umnogome znači i Milici. Kad god je umorna ili želi da odspava ili da ode na piće sa prijateljicama, on je bez pogovora odmeni i to i njoj mnogo znači – otkriva naš izvor, navodeći da njegova sadašnja supruga Milica nije ni pretpostavljala da će on tako dobar otac biti i po treći put.

KAKO SU SE UPOZNALI NEBOJŠA GLOGOVAC I MILICA ŠĆEPANOVIĆ

Nastavak na sledećoj.

Loading...