in

haha Tužno Štaa? Awww

Kako je Nebojša Glogovac upoznao drugu ženu Milicu Šćepanović i zašto se razveo posle 18 godina od Mine

– Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Neverovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim detetom, međutim, on je sve iznenadio. Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole preterano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti – rekao je izvor blizak Glogovcima

– Nisu oni planirali dete. To se jednostavno desilo. Bilo je očekivano svakako da Milica želi dete, s obzirom na to da je Sunčica njeno prvo, a da je 13 godina mlađa od Glogovca, ali nije na tome insistirala, niti ga je pritiskala. Čak i da nisu imali dete, to ne bi ugrozilo njihovu vezu i emocije koje su još tada bile prilično čvrste. Međutim, on je želeo dete, i tako se jednostavno i desilo. I on je sada sigurno jedan od najboljih očeva. I njegovi sinovi Gavrilo i Miloš iz prvog braka prihvatili su Sunčicu kao rođenu sestru i jako su srećni što je ona došla na svet. Nemaju nikakav problem s tim što su deca različitih majki. Sve im je lepo objašnjeno i sve su dobro primili – kaže izvor Blica i Pinka.

I iako se još pre dve i po godine pričalo o njegovom razvodu od supruge Mine, sa kojom ima dva sina, i iako se nagađalo o razlozima, nikome nije bilo poznato šta se zapravo dogodilo.

Glogovac je uvek govorio s velikom ljubavlju o bivšoj supruzi, pa razvod niko nije očekivao.

Čak je i sam Glogovac ove navode demantovao više puta.

SLIKE PRVE ŽENE NEBOJŠE GLOGOVCA MINE GLOGOVAC VIDITE OVDE

SLIKU MALE SUNČICE VIDITE OVDE

Nešto kasnije mediji su saznali za njegovu vezu sa 13 godina mlađom Milicom, a ubrzo je ona ostala u drugom stanju. Nikad međutim javnosti nisu bili poznati detalji ove priče. Kako se i kada dogodilo da njih dvoje ipak uplove u vezu, i da li je glumac imao previranja oko toga, otkriva izvor blizak paru.

Loading...