in

haha Tužno Štaa? Awww

Kako je Nebojša Glogovac upoznao drugu ženu Milicu Šćepanović i zašto se razveo posle 18 godina od Mine

– Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Neverovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim detetom, međutim, on je sve iznenadio. Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole preterano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti – rekao je izvor blizak Glogovcima

PRVI SUSRET

– Milica i on su se znali i mnogo pre nego što su počeli da se viđaju. Ona je bila jedna od reporterki na projektu „Survivor” i bavila se novinarstvom, ali je često radila i kao organizator na snimanjima domaćih filmova i serija. Tako su se u stvari i sreli prvi put, i odmah su se desile varnice – priča izvor, i objašnjava kako su i uprkos očiglednoj hemiji koja se mogla osetiti između njih dvoje, u prvo vreme oni dugo bili samo prijatelji.

– Bilo je očigledno uvek da njih dvoje imaju simpatije jedno prema drugom, mnogo jače nego što su one među običnim poznanicima i saradnicima. Bilo je tu nečeg većeg od prijateljstva, mada ni jedno ni drugo nisu dozvoljavali sebi da o tome razmišljaju, jer je Glogovac bio oženjen, a i otac dvoje dece – kaže naš izvor, i dodaje:

SLIKE PRVE ŽENE NEBOJŠE GLOGOVCA MINE GLOGOVAC VIDITE OVDE

SLIKU MALE SUNČICE VIDITE OVDE

prva i druga žena Nebojše Glogovca
Foto: Blic, Klix, Instagram

– Ipak primećivalo se kad ćaskaju na setu da se sviđaju jedno drugom više nego što bi možda trebalo. Naravno, on tada nije ni razmišljao o razvodu, niti je bilo između njih bilo šta fizički. Međutim, vremenom su se emocije razvijale, a Glogovac je nevezano za to imao krizu u braku koja je trajala već neko vreme. I onda su stvari krenule da se dešavaju na snimanju filma „Skidanje” pre tri godine. On je imao ulogu u ovom filmu, a Milica je bila organizator na tom snimanju – priča izvor, navodeći i to da je njihova romansa trajala godinu dana pre nego što je postalo poprilično ozbiljno i pre nego što je glumac odlučio da definitivno stavi tačku na svoj brak dug skoro dve decenije.

ZAŠTO SU SE RAZVELI NEBOJŠA I MINA GLOGOVAC

Nastavak na sledećoj.

Loading...