in

haha Tužno Vrh Awww

Ko je nova voditeljka DNK Natalija Simović?

Mlada i obrazovana

Kada je Nataša Aksentijević napustila DNK i prešla na Prvu, pomenutu emisiju počela je da vodi lepa voditeljka Natalija Simović.

Iako su je u početku gledaoci upoređivali sa Natašom, one zapravo i nemaju sličnosti.

Nataša je po profesiji glumica, a nova voditeljka pravnik.Na sledećim stranicama pročitajte ceo intervju.

A ko je zapravo nova voditeljka popularnog dokumentarnog rijalitija?

– Diplomirani sam pravnik i dugo sam želela da budem socijalni radnik, a slučajno sam ušla u svet novinarstva. Priliku da vodim ovu emisiju prihvatila sam oberučke, jer se ovako nešto ne propušta.

Zna da se bavi osetljivim temama, ali joj tu pomaže znanje koje je stekla na fakultetu, kao i to što se bavila glumom, pa je sve to spojila u celinu.

– Priče koje obrađujemo su ozbiljne, jedino je razlika u tome iz kojih pobuda nas pozivaju učesnici emisije. Neki zovu zbog socijalne pomoći, oni drugi zbog toga što žele da potvrde ili opovrgnu sumnje. Takve teme nisu za šalu, mada učesnici često umeju i sami da se našale na svoj račun.

Simovićeva smatra da je roditeljstvo divna titula, ali da taj status ne moraju da imaju samo biološki roditelji, već i sjajni ljudi koji se staraju o deci bez obzira na to šta kaže DNK test.

– Još dok je Nataša Aksentijević vodila emisiju bili smo svedoci mnogih situacija u kojima su učesnici govorili da taj papir neće uticati na odnose – podseća voditeljka.

Nastavak na sledećoj stranici.

Loading...