in

Tužno Štaa?

LEANA VUČKOVIĆ: Ćerka Aljoše Vučkovića izlečila se od droge i sada je bomba (FOTO)

Printskrin: Youtube

Leana Vučković je ćerka proslavljenog glumca Aljoše Vučkovića i, kao i njen otac, bavi se istim poslom. Mediji su ranijih godina pisali da se drogira i da je na lečenju.

Njegova ćerka koja je takođe glumica, kako su mediji ranije pisali bila je neko vreme i u zatvorskoj bolnici, na odvikavanju od narkotika, prenosi Puls.

Svi napori porodice tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od ovog teškog oblika bolesti zavisnosti.

Leana je imala višegodišnju zavisnost od narkotika, a Aljoša Vučković je pre nekoliko godina rekao sledeće:

Foto: Facebook
Foto: Facebook

– Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju – bilo je sve što je slavni glumac mogao da kaže o svojoj najvećoj životnoj nesreći i dodao za „Stori“.

Idemo uskoro!!!!

A photo posted by Leana Vuckovic (@vestine_javnog_nastupa) on

– Ne čini drugome ono što ne bi želeo da neko drugi uradi tebi, jedna je od glavnih maksima kojih bi trebalo da se pridržavaju. I danas ih savetujem, ali one odlučuju da li će me poslušati jer ih pored mene vaspitavaju i škola i ulica. Nekada smo mi slušali roditelje zato što smo morali, a danas je to stvar izbora. To što je Leana odlučila da se bavi glumom, sasvim je normalno jer je odrastala uz oca koji se bavi tom profesijom. S druge strane, ne znači da će biti bolja od drugih kolega. I genetika je učinila svoje, pošto je nasledila dosta mojih osobina.

Printskrin: Youtube
Printskrin: Youtube

Danas radi kao profesor glume na Džon Nesbit univerzitetu u Beogradu.

(Piplmetar.rs)

Loading...