in

LENA PERMINOVA Od bede hladnog Sibira do žene milijardera i majke 3 dece

Kao tinejdžerka upala je u loše društvo, a zbog dilovanja droge gotovo da je završila na služenju zatvorske kazne

Lena Perminova
Instagram lena perminova foto

Lena Perminova ima nesvakidašnju životnu priču. Jedna od onih ljudi koje bismo najbolje opisali rečenicom „siromašni koji su postali bogati“.

Sada je uspešna manekenka, žena milijardera i majka troje dece, a nekada je živela u najsiromašnijem delu hladnog Sibira. Kao tinejdžerka upala je u loše društvo, a zbog dilovanja droge gotovo da je završila na služenju zatvorske kazne. Onda je slučajno upoznala poslanika Aleksandra Lebedeva, koji joj je spasio život, a kasnije i oženio.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Ona je samo svoja, odlučna, lepa i neodoljiva. Ruska lepotica Lena Perminova ima samo 31 godinu i živi život iz bajke. Za to je zaslužan njen 27 godina stariji muž Aleksandar Lebedev, koji joj je pomogao kada joj je bilo najteže i spasio joj život.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Lena je zamalo završila u zatvoru kada je kao tinejdžerka upala u loše društvo i počela da diluje drogu. Nakon što je bila uhapšena, policiji je ispričala sve što zna o putevima droge u Novosibirsku, što je zamalo koštalo života. Iako je ispričala sve što zna, zamalo je bila ubijena.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Pošto Rusija nema zakon zaštite svedoka, našla se u veoma nezavidnoj i opasnoj situaciji, a njen slučaj došao je čak i do ruskog Parlamenta. U tom trenutku je pitanje zaštite svedoka potegao poslanik Aleksandar Lebedev, koji se na nagovor njenog oca zauzeo za slučaj. Nekoliko godina kasnije, Lena i Aleksandar su postali par koji ove godine slavi 12 godina ljubavi. Milijarder je mudrim poslovanjem postao vlasnik zavidnog broja medija u Engleskoj i nekolicine opozicionih u Rusiji.

Lepa Lena muža zove „Anđeo čuvar“, a u znak zahvalnosti što joj je spasao život, ona je upisala Ekonomski fakultet u Rusiji, kako bi mogla da pomogne suprugu da poboljša svoje poslovanje.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

Iako uživa u čarima bajkovitog života, Lena ističe da najviše uživa u sasvim običnim, zanimljivim stvarima.

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

“Nismo tipičan par, ne volimo jahte i klubove. Prošle godine proveli smo dve nedelje u Mongoliji, spavali smo u šatorima i prali odeću u reci.” iskrena je ova Ruskinja. Iako trenutno uživa u svom londonskom domu, kaže kako joj je srce i dalje u Moskvi gde su ona i Saša vodili jednostavan život. “Oduvek smo najviše voleli da sedimo u miru I tišini I pecamo!”.Lena je još poznata i po tome što nosi kreacije manje afirmisanih kreatora, a obožava da ide na avanturistička i opasna putovanja po Mongoliji i Africi.

(Ivana Ika)

Loading...